Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Vad finns att göra i Chicago?

I Chicago finns det två hundra grannskap. Dessa är Lincoln Parks, Chinatown, Gamla Stan, Logan Square, New City, Beverly, Edison Park, Hermosa och så vidare. Varje grannskap har sin egen personlighet. Det är underhållande att vara Chicagos pulserande citykärna.

Chicago är en enorm stad med väldigt många invånare. Det grannskap som är mest välbesökt är de centrala delarna. Men det finns många attraktioner även i andra dela av stan. Chicago har mycket att erbjuda för sina turister. Du kan se Chicagos mäktiga byggnader, färgstarka och roliga attraktioner och smaka god mat och mycket mer.

Först att allt, så måste du gå på gatorna, du måste se alla stora och fantastiska byggnader. Den högsta byggnaden är 110 våningar höga Willis Tower. Trump International hotel and Tower är den näst högsta och denna byggnad särskiljer sig från dom andra. Om du känner dig lite trött efter vandringen kan du ta en tur i en flodbåt och titta på staden från vattnet.

Chicagos Skulpturer – det finns många olika och meningsfulla skulpturer i staden. Den första statyn är som en spegel och du står framför den så ser du dig själv i statyn. Folk har en massa kul och tar en många foton. På Mishigan Avenue finns en sådan annorlunda och konstig staty. Denna heter Human’s brown legs. Också i Palm Spring och framför Beverly Hills Hotellet så finns det Marilyn Monroe statyer. På södra sidan av universitetet i Chicago och i Western of Midway Plainsmen Park finns det fontäner och skulpturer som föreställer till exempel soldater, barn och par som kysser varandra.

Chicagos mat – den mest ikoniska maten i Chicago är pizza, varmkorv och italiensk biff. Det första som jag smakade i Chicago var skaldjur. Det var fint presenterat och smaken var spännande. När du smakar på pizzan så kommer du bli kär. Generösa smörgåsar, sallader, olika sorters pasta och hamburgare, allt är väldigt tilltalande och det finns något som passar alla. Chicago har dom bästa restaurangerna. Vi börjar med Avec, som har en unik och delikat mat. Den näst bästa Vieit, som har en annorlunda design och även den delikat mat.

Var ska man bo i Chicago? Det finns många hotell i staden Här kommer en lista över de hotell som jag tycker är bäst. 1. Kimpton Hotell Palomar, där det finns gratis Wi-fi. Hotellet erbjuder gästerna kaffe på morgonen och the, en pool och en modern barrestaurang. 2. Palmer House – detta hotell är fullt av konst och erbjuder gästerna en amerikansk restaurang och den bästa servicen. 3. Intercontinental Hotell – detta hotell ger gästerna en lyxig service, de har även en 50 meter lång pool. 4. Waldorf – Astoria – detta hotell är megalyxigt. Det har ett spa och fantastiska mötesrum. Så det finns många ställen att bo i Chicago.

Transportera dig runt i Chicago – Om du vill se staden på ett billigt sätt så kan du ta tåget. L-tåget är billigt och komfortabelt. Ett av de bästa sätten att ta sig runt är vattentaxi. Och ett annat sätt är att cykla. Chicago har en cykelstation där du kan låna en cykel en hel dag för bara tio dollar. Chicago har en internationell flygplats, ORD-O ’Hare, som ligger nordväst om staden.

Sport i Chicago – Chicago har egna lag i alla de fem amerikanska professionella ligorna. Baseboll, hockey, amerikansk fotboll och fotboll. I staden är en annan favoritsport kajak. Om du är i staden på sommaren så kan du njuta av att paddla kajak. Du se vattenregnbågar som är fantastiska att paddla under.

Museum i Chicago – Om du ska åka till Chicago så måste du detta museum som har formen av ett skep och det hter U – 505. Du kan se den stora båten från insidan. Det är fantastiskt. En annan fin plats är John G. Shedds akvarium. Byggnaden är fräckt designad och inuti finns ett akvarium där du bland annat kan se delfiner. Nästa vackra plats är Secimen, det är en gammal byggnad på insidan av ett museum. Du ska heller inte missa Science och industri-museet. Ett annat fantastiskt museum är barnmuséet där barn kan klättra, bygga och leka.

Attraktioner i Chicago. Om du känner dig uttråka så kan du satsa på att bli underhållen i Chicago. För det första vill jag berätta om 1. Navy pier. Det är en 1010 meter lång pir som ligger i Streeterville området. Den är formad som ett hjul där det hänger pickups där folk kan sitta. 2. Legoland Om du vill komma in så måste du ha ett barn med dig. Inuti finns det ministäder och torn byggda i Lego. 3. Sixs flags, det finns inget som detta, här kan du förvänta dig roliga attraktioner. Här finns pooler i alla möjliga former. 4. John Hancock’s tilt, en glasvägg som rör sig. Människor kan stå framför väggen när vägen flyttar sig så att de kan se hela staden från ovan.

Var ska man shoppa i Chicago? Chicago är ett storstadsnav med en av de bästa shoppingupplevelserna. Möjligen är Fashion Outlets of Chicago bäst. Det är enkelt att ta sig dit och det tar bara femtio minuter. Dessutom är det gratis att parkera. Alla älska att shoppa. Det finns många kända märken. Dessa är Banana Republic, Gucci, Nike och så vidare.

Väder i Chicago – Sommaren i Chicago är varm, till och med het och ofta hög luftfuktighet. Sommarens genomsnittstemperatur kan gå över 32 grader Celsius. Vår och höst är ofta varma. Vintern är snöig och kall med få soliga dagar.

Jag ger rådet till dig som läser detta att besöka Chicago och njut av en fanatiskt vacker storstad med massa roliga aktiviteter.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online