Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

USAs Topprankade Turistdestinationer

USA är ett land med diversifierat landskap, och trots att det är en relativt ung som nation så är det fullt med historiska attraktioner.

Om du bor utanför USA och funderar på att hälsa på på din nästa semester, så finns det många platser att välja från.

Dom stora städerna, skogarna, stränderna och nationalparkerna erbjuder minnesvärda upplevelser för alla turister. Om du har lite med tid så kan det vara svårt att välja vart du ska åka.

Hursomhelst, varje resenär borde besöka USA minst en gång i livet. Var bara säker på att du har kollat din ESTA status före du köper din biljett.

Vad är ESTA?

ESTA står För Electronic System for Travel Authorization och används av administrationen för att bestämma trovärdigheten hos en turist. Det bestämmer om du kan resa till USA eller inte.

USA hanterar det under Visa Waiver Programmet (VWP). Den viktigaste poängen med ESTA är att säkerheten.

Att kolla din ESTA status är obligatoriskt för alla medborgare i hela världen. Men, det finns några undantag för utvalda länder, så som Kanada.

Boulder, Colorado

Boulder, Colorado, som ligger en timme nordväst om Denver, är en populär universitetsstad. Det finns många intressanta platser att se, inklusive:

 • Boulder History Museum
 • Pearl Street Mall
 • Flagstaff Mountains
 • CU Heritage Center
 • Scott Carpenter Park

I närheten av Rocky Mountains, är Boulder en stad för turister som älskar att vara utomhus. Om du tycker om att vandra, ska du kolla upp den vackra Chautauqua parken.

Den rena miljön och de friska vindarna kommer att transportera dig till en annan värld.

Philadelphia

Philadelphia är en stad med stor historisk betydelse, och med flera roliga överraskningar.

De platser som är mest besökta inkluderar:

 • Philadelphia Museum of Art
 • Roding Museum
 • Philadelphia Zoo
 • Betsy Ross House
 • Masonic Temple

Independence Hall är en av de viktigaste platserna att besöka. Frihetsdeklarationen och USAs konstitution skapade här.

Att besöka denna historiska plats, och hela Philadelphia, är möjligt endast efter att ha uppfyllt de kram som ställs av visaprocessen. Så glöm inte att kolla ESTA statusen. Du behöver känna till ESTA för att undvika problem när du besöker USA som turist.

Independence Hall philadelphia

Myrtle Beach, South Carolina

Vissa männsikor har en förkärlek för vatten och stränder. Om du är en av dem, så är de 10 milen av Myrtle Beach i South Carolina något för dig.

Det är en populär sandstrand som får en stor mängd turister under året. Det finns många olika möjligheter till övernattning som passar dina behov, från budget till lyx.

Dessutom, förutom stranden, så finns det över 100 golfbanor att välja från, vackra helikopterturer, och fantastiska skaldjur att äta på de många fina restaurangerna.

Myrtle Beach

Washington, DC

Washington, DC är USA:s huvudstad. Här finns massor med historiska platser, dusintals museum och vackra parker.

Området har ett rent, modernt och säkert tunnelbanesystem, som kommer hjälpa dig att resa runt på kortast möjliga tid, för bara några få dollar.

Här ska du besöka:

 • The White House
 • The Washington Monument
 • National Air Space and Museum
 • National Gallery of Art

Listan över sådana fantastiska ställen bara fortsätter. Ni som älskar konst komma ha en fantastisk dag på the National Mall, som fylls av museum som är del av the Smithsonian.

Efter att ha gjort ESTA registreringen, var noga med att kolla din ESTA status, så att du inte missar några viktiga notifieringar.

Capitol Building

Florida Keys, Florida

Om du vill ha en rast från det hektiska stadslivet, så kan du fundera på ett besök till Florida Keys. Det är kännt som en av de mest avslappande områdena i USA av en god anledning.

Stillheten i the Keys, en serie av små öar, i den mest södra delen av Florida är en värdig destination. Njut av lugnet som sprider sig i denna del av USA, det är som ingen annanstans. Ta med dig några böcker för ingen kommer att störa dig här.

Det finns flera öar som är kända för dess fantastiska skönhet. Och glöm inte att testa en bit key lime paj, innan du lämnar öarna bakom dig.

Beach in Key West

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online