Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

USAs Östkust – En Reseguide

Vad sägs om en oförglömlig och fascinerade resa till Östkusten i USA? Jag antar att du inte kunde hålla dig borta! Städerna längs kusten kommer att göra dig överväldigad och glad. Den här delen av landet innebär, såklart, stränder och fantastisk natur som kommer få dig att tappa andan.

Där den östra delen av USA möter den enorma Atlanten sker mirakel. Du får helt enkelt bevittna skönhet som är svårt att hitta någon annanstans. Som vi alla vet, är USA ett stort land med många olika klimat och en kombination mellan modern infrastruktur och bergiga områden. Allt detta gör det till ett unikt land som attraherar människor från hela världen. Men nu kommer vi koncentrera oss på den östra kustremsan, som överraskar oss med dess skönhet och storhet.

Washington, Baltimore, Philadelphia, New York och Boston – är städer som är värda att besöka och som kommer få dig att inspireras.

Eftersom resor alltid hör ihop med stora utgifter och att alla önskar att spara pengar under en resa så är det avgörande att vara väl förbered i förväg för att undvika onödiga kostnader. Det är därför jag har haft detta i åtanke och inkluderat några tips som kan vara till hjälp. Så, det är dags att vi beger oss ut på vår resa.

Vår första destination är Washington, D.C., huvudstaden i USA. Det officiella namnet är Washington District of Columbia. Förväxla den inte med staten som har samma namn, som ligger i nordvästra delen av landet. Kanske kommer vi prata om den delen en annan dag.

Min kära resenär, låt oss se vad vi kan lära oss om de fascinerande platserna i Washington. Först och främst, lämna ditt bagage på ett prisvärt och bra hotell, The Architect, som ligger på 1025 15th St NW. Det kommer bara kosta 89 dollar per natt, inte mycket för ett hotell som ligger så nära centrum. Sedan kan du äta lite på Old Ebbitt Grill (addres: 675 15th St NW), där du har möjligheten att äta god mat till en liten kostnad. Efteråt kan du åtnjuta skönheten av Washington och besöka följande platser. Börja med The National Mall, som är den mest besökta nationella parken, som är tillägnad till personer som har gemensamt att de har varit viktiga i landets utveckling och som betalade ett högt pris för att tjäna sitt land. Andra saker som du kan se är Washington Monumentet, Lincoln Memorial, monumentet för krigsveteraner från andra världskriget och Vietnamkriget. Och det är inte hela listan över vad du måste se här. Du borde verkligen komma hit för att besöka alla dessa, för det är omöjligt att berätta hur vackra dessa platser är, det är bättre att se dem med dina egna ögon.

Washington, D.C., är inte Washington utan det Vita Huset, som är det enda privatägda boende som allmänheten kan besöka utan att betala något. Så ladda dina kameror och utforska denna byggnad från insidan. Vacker interiör, 132 rum, 35 badrum och sex våningar väntar på dig. Om du aldrig varit i Washington förut, så borde du också spendera lite tid vid Tidal Basin. Denna plats är som vackrast på våren när körsbärsblommorna blommar, allt blir rosa och vitt, vilket trollbinder turisterna. Efter att ha besökt Washington, så är det bäst att du omgående åker till grannstäderna som lockar med dess skönhet.

Som jag har nämnt ovan, den plats som ligger nära, som du lätt kan köra till om du har en bil, är Baltimore.

 

USAs Östkust - En Reseguide

 

Baltimore är en livfull stad som är rik på kultur och moderna museum och vacker natur. Det mest kända muséet är Baltimore Museum of Art (det största konstmuseet i Maryland), som ligger i Charles Village. Det borde nämnas att det finns den mest betydande samlingen av Andy Warhol-samlingar i världen och dessutom kan beskåda europeiska statyer och konst från Asien och Afrika. Det har också en restaurang om du skulle vara lite hungrig, så att du kan ta en snabb lunch och fortsätta din vandring bland kosten. Glöm dock inte att muséet är stängt på måndagar och tisdagar. Om du tycker om dikter kan du besöka Edgar Allan Poes hus och museum till exempel på dessa dagar. Dessutom kan du besöka The Walters Art Muséet och American Visionary Art Muséet som tveklöst förnöjer inte bara konstintresserade utan i stort sett vem som helst.

Det bästa stället för familjer och vänner att samlas är Patterson parken, där ni har panoramautsikt över Baltimore. Det är gratis att komma in och ni kan vara där från gryning till solnedgång. De flesta attraktionerna, som Maryland Science Center, USS Constellation, Nationalakvariet och de största sportarenorna finns i Inner Harbor, den största hamnen i USA. Du kan börja utforska resten av staden från denna punkt. Och dessutom kan du ta en sjötaxi härifrån och se staden från vattnet.

Bland alla städer på östkusten är Philadelphia min favorit.

 

Usas Ostkust en Reseguide Philadelphia

 

Det är ett välkänt faktum att Philadelphia var huvudstad i USA före Washington D.C. Philadelphia är den plats där Självständighetsförklaringen och den amerikanska konstitutionen undertecknades i Independence Hall. Philadelphia, eller Philly, är den största staden i Pennsylvania med en population på 1.5 miljoner människor. Trots det faktum att det är en modern och livfull stad, kan du fortfarande se tecken på historia. Skäm bort dig själv genom att besöka så många spännande platser som möjligt. Som till exempel Liberty Bell Centter, som ligger framför Independence Hall, i Idependence National Historical Park. Liberty Bell Center erbjuder turister informations videos som berättar om klockans historia. Phillys historia är fascinerande, men om du har med dig barn, så är det mer passande med ett besök på Philadephia Zoo, där det finns över 2000 djur. Du kommer bli underhållen medan dina barn blir överlyckliga. Det är också värt att se Mansonic templet, som dekorerades av George Herzon. Det har sju stycken rum som är dedikerade till ideala former av arkitektur. Jag garanterar att dina spirituella behov kommer tillförses.

Nästan alla har någon gång drömt om att besöka New York City. Hur kan vil inte ta chansen att åka dit? Om jag vore du så skulle jag packa mina väskor omedelbart.

 

Usas Ostkust en Reseguide New York City

 

Det är möjligt att prata om denna stad i veckor. Staden gjord av drömmar och hopp. Den välkomnar människor från alla olika nationer, gör dem lyckligare och blir till ett hem för nästan vem som helst. Var kan du hitta så många skyskrapor som här? Du kan se alla i Midtown och Nedre Manhattan. Skyskrapan One World Trade Center är den högsta byggnaden i New York. Den har 104 våningar. Helt otroligt! Empire State Building, som har 102 våningar, kommer också göra dig häpen av förundran. Men det är inte slutet på listan av imponerande saker. Gå bara på Broadway och besök en pjäs eller två. Det är ett måste för varje turist. Andra platser som du bör se är Frihetsgudinnan, Ellis Island, Grand Central Terminal, High Line, Brooklynbron, Brooklyns botaniska trädgård, etc. Och detta är inte slutet på allt du måste se. Det är omöjligt att säga vilken av platserna i New York som är vackrast och mest imponerande, men du borde se precis alla. Det finns en uppsjö med hotell och restauranger som kommer göra allt för att betjäna dig på bästa sätt. Jag kan rekommendera till exempel Royal Park Hotell och Hostell, som har en underbar inredning och prisvärda priser. (258 West 97th Street, New York, NY, 10025 United States). Jag kan också rekommendera att äta på detta hotellet då restaurangen är mycket bra. Förutom New York, USA:s diamant, så är den sista destinationen något att underskatta.

Jag sparar alltid det bästa till sist. Så, välkommen till Boston, också känt som Bahston!

 

Usas Ostkust en Reseguide Boston

 

Om detta är din första gång i Boston, så är det bästa stället att utforska Skywalk Observatoriet. Detta på grund av att du kan se hela citykärnan med all dess historiska prakt precis framför dig. Boston slutar aldrig att utvecklas. För många besökare av Boston så är det en viktigt med den roll som Boston har spelat i USA:s kamp för frihet. Så gå Frihets vandringsleden för att se stadens mest historiska och kända platser, såsom Faneuil Hall Marketplace, Paul Revere House och Old North Church. Boston är en stad som är väldigt anpassad för att ta sig fram till fots. Men många ställen att upptäcka. Till exempel är Boston Common en perfekt plats för picknics med dina vänner och familj. Det är en välkänd park eftersom att det är den äldsta allmänna parken. Dessutom finns det händer det något i parken nästan varje dag. Besök även Isabella Stewart Gardner Museum, där du kan titta på italienska konstnärer som Raphael och Titian. Och missa inte Boston Symphony Orchestra, Museum of Science, New England Akvariet och Bostons barn museum.

Hoppas att du kommer trivas på din resa och uppleva mycket nya känslor.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online