Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Semester i USA – Mardi Gras på The Windsor Court Hotel i New Orleans

USA är en av de bästa destinationerna för att avnjuta en lyxig semester tack vare landets otroligt varierande regioner och ett överflöd av underhållning att välja mellan. Det är hem till flera välkända områden och du kommer att ha flera platser att åka till och hålla dig sysselsatt på under en lyxig semester i USA.

Vi har hittat ett bra semesterboende där du kan njuta och slappna av från det hektiska vardagslivet. USA har flera vackra stränder, snötäckta berg, vidsträckta öknar och en fantastisk historisk och modern stad som är en av de mest eftertraktade destinationerna för en lyxig semester.

Låt oss hjälpa dig att fira den mest minnesvärda Mardi Gras på The Windsor Court Hotel i New Orleans.

Mardi Gras Historia

Historien bakom Mardi Gras går tillbaka till medeltidens Europa, som passerade genom Rom och Venedig under 1600 och 1700-talet till det franska huset Bourbon. Det traditionella firandet av ”Boeuf Gras”, eller fet kalv, började här och följde med till de franska kolonierna.

Jean Baptiste Le Moyne Sieur de Bienville anlände till en plats bara 96 kilometer söder om New Orleans den 2 mars 1699 och kallade den för ”Pointe du Mardi Gras”. Hans män insåg då att det var aftonen på den livliga högtiden. Bienville är också ansvarig för att ha låtit bygga “Fort Louis de la Louisiane” år 1702.

Bienville grundade New Orleans år 1718 och på 1730-talet firades Mardi Gras öppet i staden. Idag är Mardi Gras en enorm högtid i New Orleans som handlar om musik, picknicks, spänning, parader och flottar. Det är under den här högtiden som du kommer att se galna kostymer, barnfamiljer över hela staden och både lokala invånare och turister har en fantastisk tid.

Paraddeltagare sitter på marken, kastar bollar, spelar musik, äter utsökt mat och tittar på folket som passerar mellan paraderna. Majoriteten av alla verksamheter, förutom de viktigaste, stänger på Mardi Gras-dagen.

New Orleans

New Orleans är en unik amerikansk stad som huserar flera historiska, kulturella och kulinariska attraktioner. Den är känd som halvmånestaden och för sin jazz, världsklassig mat, mångfaldiga kultur (creole och cajun) och självklart det galna Mardi Gras-firandet.

Både turister och lokala invånare har sina egna favoritplatser men det mesta händer runt de franska kvarteren. Det är hem till det legendariska nattlivet på Bourbon Street som är fyllt med kulturella attraktioner. Längs med Mississippi River, som ligger söder om de franska kvarteren, väntar häst och vagn på att ta turisterna på en tur. Intill stranden kan du se ångbåten Natchez och turister som köar för att köpa beigneter.

Bortom de franska kvarteren har halvmånestaden flera områden som är värda att utforska. Om du är intresserad av lokala folksagor ska du besöka Dumaine Street’s Historic Voodoo Museum där du kan lära dig mer om hur religionen har format staden.

För resenärer och turister, som normalt vill vara i centrum av alla aktiviteter och spänningen, är de franska kvarteren en perfekt plats att stanna på.

De franska kvarteren

Historian har aldrig glömts bort i New Orleans. Faktum är att berättelserna är hedrade i musik, museum, välbevarade byggnader och konst. Ett bra område för mat och underhållning är de franska kvarteren i New Orleans. Turister flockas till området mycket på grund av den attraktiva arkitekturen. Gamla byggnader med franska influenser dateras tillbaka 300 år, med arkader, röda tegeltak och bildsköna gårdsplaner. De flesta av dessa byggnader innehåller hotell, restauranger, butiker och jazzklubbar som bjuder på mångfaldig underhållning.

5-stjärnigt lyxhotell

Vi har valt ett 5-stjärnigt lyxhotell där du kan slappna av efter att ha armbågat dig fram genom hektiska Bourbon Street.

Windsor Court Hotel

Lyxiga Windsor Court är en del av Preferred Hotels och har en klassisk och elegant atmosfär som påminner om den i den formella, gamla världen. Windsor Court Hotel ser till att du får en underbar Mardi Gras-semester med nyrenoverade rum och sviter som är inspirerade av den franska stilen. De erbjuder in-suit middagar, lyxiga lakan, barer och wifi så att du kan vara avslappnad och känna dig hemma utan att offra det som är viktigt för dig.

Det här hotellet är känt för sitt eftermiddagste och har ett särskilt Mardi Gras-te med King Cakes och temadrinkar som påminner om King’s Cup och Carnival Berry Sip. För bokning och reservation kan du besöka den här sidan.

En smak av New Orleans

I en stad som är fylld med själ och krydda är du inte långt ifrån bra restauranger. För de som vill ha en finare upplevelse rekommenderar vi Galatoire’s, som ligger i de franska kvarteren. Alternativt kan du testa Commander’s Palace kända Jazzbrunch i Garden District. Cafe du Monde på French Market är eftertraktat för sina beignetter och sin cafe au lait. Beignetter är fyrkantiga florsockerpudrade munkar. Central Grocery på Decatur Street erbjuder en variation av muffuetta-smörgåsar smaksatta med olivsallad och serverade på ett sesamfröbröd.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online