Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Saker att göra i Seattle

Det finns många saker att göra i Seattle. Du kan besöka vackra och spännande plaster. Om du älskar naturen ska du besöka Mt. Rainer national park, denna park är jättefin, du kan se dess vattenfall, ett av de högsta bergen i 48 stater, vackra träd och djur. Olika sorters natur kommer överraska dig, så att du inte blir uttråkad på din resa. Resan börjar tidigt på morgonen och pågår i tio timmar. Först kommer se ett stort berg, det högsta berget i Seattle. Sedan kommer du se floder, några vattenfall, många vackra träd. Jag tycker att den här platsen är en av de vackraste platserna i världen. Det finns många saker att se men den som är mest spännande är Narada vattenfallet. Det är väldigt annorlunda och vackert. Folk kallar det för paradiset på grund av dess vackra utsikt. Så jag kan rekommendera dig denna vackra plats.

 

Om du är i Seattle kan du ta en sextimmarstripp. Och på denna tripp kan du se det bästa av Seattle. Din guide kommer hjälpa dig att förstå Seattles kvarter och attraktioner. Se den ikoniska Space Needle med fantastisk utsikt över Olympic och Cascade bergskedjorna. Ni kommer besöka Pike Place Market, och Elliott Bay waterfront, plus Pioneer Square och listan kan fortsätta. Så som du ser med denna sextimmarstripp kan du se och besöka många platser. Du kan också besöka den berömda skulpturen med namnet Fremont trollet. Det är en av de mest besökta i Seattle. Dessutom, om du älskar kaffe så hittar ni det första Starbucks inte långt ifrån skulpturen. Så du kommer inte ha långtråkigt på denna tripp.

Alla tycker om mat, speciellt när det smakas på plats i Pike Place Market, där du kan testa många olika sorters mat. Varm Cheddarost, kakor och rökt lax med lokalt kaffe, bakelser och mycket annat. Och viktigast av allt det är mycket nyttigt. När du besöker denna plats så förstår du att du är en del av allting. Folk ler och skrattar och är väldigt vänliga och allt känns väldigt positivt.

 

Saker Att Gora i Seattle Seattle Centrum

 

Nära San Juan Island finns en plats där du kan se valar. Denna rundresa tar fyra timmar och är helt fantastisk och fascinerande. Här kan du verkligen se stora djur. Späckhuggare lever här bara sex månader om året. Från april till oktober, så du kan inte alltid se dom här. Det anses också vara det bästa stället att se späckhuggare. Valar ses på över 90 procent av turerna. Se bara upp för att vara de olyckliga tio som inte ser några. Men de garanterar att du ska få se marina däggdjur. Plus att det finns en ännu större chans att se vikval, knölval och gråval. Att se marina djur är mer eller mindre en säker sak, så jag tror att du inte kommer bli besviken. Jag tror att det är en toppen möjlighet när du kan se alltsammans på bara fyra timmar.

Om du vill spendera hela dagen i en avslappnande atmosfär, då ska du spendera din tid i Butchart trädgården. Här kan du se trädgårdsstilar från hela världen. Inklusive Italien, Japan och medelhavet på ett och samma ställe. Den övergivna kalkstensgrottan är transformerad till ett prunkande trädgårds landskap gör denna plats ännu mer vacker och unik. Här kan du utforska den oförglömliga Sunken Garden, som har träd som blommar och unika buskar. Concert Lawn Walk visar en kuperad barnpaviljong och roskarusell med 30 stycken handgjorda träddjur och vagnar. Rose Garden visar upp rosor av alla sorter, markerade med namn, var de kommer från och årtal. Plus att de har en grodfontän och en önskebrunn. När helst du besöker denna plats under årets gång så kommer det se annorlunda ut. Du kan komma hit och fyllas med varma känslor. Denna plats är som ett paradis som alla bör besöka och njuta av.

 

Saker Att Gora i Seattle Olympic Berget

 

Om du tycker om solnedgångar, så ska du inte missa denna chans i Seattle. Du har den perfekta möjligheten att se solen gå ner över bergen. Dessutom är det väldigt avslappnande att titta på. Men det finns några varningar, du måste vara sju år eller äldre för att gå på detta klätteräventyr. Och avresetiden för denna tur varierar under året på grund av att tiden som solen går ner varierar. Ditt äventyr kan börja så sent som klockan 18 och så tidigt som 15:45. Glöm inte din kamera och att slappna av och se solnedgången över Olympic berget. När natten kommer måste ni komma ner till där ni startade resan. Jag anser att detta är en perfekt plats för att slappna av, ta olika sorters foton och du kommer verkligen komma ihop denna dag.

Så om du är i Seattle så kan du hitta många olika platser att upptäcka, och nya saker att njuta av.

Nu ska jag berätta om en av de mest berömda byggnaderna i Seattle om inte världen, The Space Needle. Från toppen om denna byggnad kan du se allting för att de har 360 graders utsikt över Seattle. Du kan se den vackra stadssiluetten, Cascade och Olympic bergen, inklusive snöklädda berget Rainier och jag tycker att det är fascinerande. Dessutom kan du ta vackra kort och titta i teleskopen. Så jag tycker att ni ska besöka denna plats. Vi har sällan möjligheten att se en så vacker plats tillsamman.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online