Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Saker Att Göra I Austin

Alla resor handlar om att kartlägga. Om du inte vet hur du ska börja kan jag ge dig lite råd. Först och främst, så måste du veta landets historia. Du behöver också veta vart du ska resa. Vad du val se. Men också var du ska bo. Jag kommer berätta om staden Austin som resmål och vad du kan göra när du väl har kommit dit.

Vad ska du göra först?

Mitt i hjärtat av Texas finns, Austin, Texas huvudstad. Den vackra sjön Lady Bird Lake omringar Austin. Sjön har väldigt klart och fint vatten och många människor tar chansen att ta en kylande simtur. Även vackra fåglar simmar gärna i dess vatten. Båda sidorna av floden kantas av träd och blommor. Detta är det bästa sättet att få en översikt av staden.

Vattnet genomsyrar staden. Alla kan simma. Och även vattensporter är populära. Kajaker är ett extra populärt sätt att lära känna staden. Det näst bästa stället i staden är Barton Spings Pool. Vattnet är kristallklart och väldigt kalt. Du kan ta med dig dina saker och gå in och lägga dig på marken. Barton Springs Pool är inte som en strand. Det är en utomhuspool, men med den skillnaden att det finns träd och grönska. Detta är det första du måste göra i Austin. Den andra saken är att äta. Austin är som en institution för matintresserade.

 

Vad kan du äta?

Efter du har simmat och slappnat av kommer du vara hungrig. Austin har underbar mat. Staden är känd för sina goda maträtter. Du bör smaka den bästa. Det är tacos. Tacos är traditionell mexikansk mat, som är sammansatt av kött, ost, majs och du kan lägga till vad som helst som du tycker om, antingen kryddor eller såser. De flesta tycker om att äta lunch på restaurangen High Tower, som är mycket populär. För att äta middag kan du besöka restaurangen Launderette och smaka på rå Snapper. Det är så underbart gott. Om du sedan känner för att se mer av Austin så är dess museum något för dig.

 

Museum i Austin

Det historiska muséet i Austin heter Bullok. Framför museet står en stor brun stjärna och inuti visas många gamla föremål. Detta museum visar oss många föremål från det förgångna, vilka är använda för sista gången. Det finns gamla skepp, vapen, skulpturer, kanoner och mera därtill.

Det näst största museet är Jack S. Blantons konstmuseum. Det är en nationalskatt med klassiska tavlor. Varje gång du besöker ett museum av denna klass kommer du se något nytt. Muséet tillhandahåller gratis lektioner i klassisk musik, vilka är framförda på trumpet eller andra klassiska instrument.

Ett museum skiljer sig från andra museum i Austin. Detta museum består militärmuseet som består av Texas Army National Guard, Texas state guard och Texas air national guard. I detta muséet kan man se stridsvagnar, flygplan, foton av soldater och andra saker relaterade till militären. Förutom museum, finns det andra byggnader som verkligen imponerar i Austin.

 

Byggnader i Austin

I Austin finns det femtio skyskrapor som är minst sextio meter höga. Den högsta byggnaden i staden är femtiosex våningar hög och heter Austonian. Byggnaden är 208 meter hög. Det finns även en skyskrapa med bostäder som är 177 meter högt. En annan, och mycket annorlunda byggnad är Frost bank tower. Den är 157 meter hög och består helt av glas. Glaset är torkos och ljusgrön. Det är omöjligt att inte lägga märke till denna byggnad. Det finns även andra vackra byggnader, såstom slott.

 

Slott i Austin

För det första, så vill jag berätta om något om Portofino ridge. ”Slottet i skogen” är det verkliga kungliga slottet. När du kommer in, kommer du känna att detta är en speciell plats. Arkitekturen associeras med kungligheter. Det finns biljardbord, spelrum, stora garderober, gym och mycket mer. I trädgården finns det vackra pooler och Jacuzzi. Ett annat lyxigt slott är Costa Bella, som ligger vid sjön Travis. Detta luxuösa slott ser ut över sjön och omgivande kullar. Det är en underbar plats.

 

Var ska man bo i Austin

Jag vill dela med mig av tre bra tips från andra resenärer. Nummer tre: du kan bo i Downtown convention center, som har bekväma lägenheter. Detta hotell har åttioåtta rum med kök, gratis kall och varm frukost och gratis wifi. Nummer två är Hyatt place downtown, som är ett trestjärnigt hotell. Detta hotell har 117 rum, gratis frukost och gratis wifi. Det sista hotellet som jag vill rekommendera är Driskill hotell, som är ett gammalt hotell. Hotellet har ett bageri och en minibank, där du kan förvara dina värdesaker. Det är ett väldigt bekvämt och säkert hotell.

 

Austins Trädgård

Vår och sommar är så vackert i Zilkers botaniska trädgård. Alla som älskar naturen bör besöka denna trädgård. Du kommer att se många olika sorters blommor och en vacker flod där det bor fiskar, sköldpaddor och till och med ormar. Det är som en liten by med stenar, träd och många gröna plantor. Så om du älskar att ta det lugnt i natur, måste du besöka Zilker park.

 

Nöjesparker i Austin

Om du vill ha något som är mer spännande så kan du besöka Austins park. Det finns tio stycken åkattraktioner inomhus och utomhus. Dessa är minigolf, go-carts, laser-tag, bowling, XD bio, båtar, väggklättring, arkadspel, barnattraktioner, barspel. Du kan även äta gott och dricka gott i nöjesparken.

 

Shopping i Austin

Det finns mängder med shopping i Austin. Min favoritbutik är ”MAC”. Den är väldigt populär. Och har alltifrån smink till hälsoprodukter. Om du vill köpa vintage-kläder måste du besöka Feathers boutique, där finns det många sorters färgglada kläder.

 

Musikfester

Austin är känt för dess artistiska och underhållande fester. Dit kan du gå och njuta av livemusik. Du kommer möta sångare som sjunger och dansar på Austin-vis. I Austins vackra trädgårdar anordnas ofta partaj. Austins invånare älskar musik och dans. Förutom fester utomhus finns det även nattklubbar. I dessa klubbar kan man dricka och dansa hela natten. Alla kan gå med i en Salsaklubb. Och om du vill ha mer kul, kan du besöka en ståuppklubb, skratta hela natten och lära dig något om stadens humor.

Res i Austin, se stadens bästa ställen, kultur och mat. Dansa och känn dig fri. I Austin är allt möjligt.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online