Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Roliga äventyr i Seattle

Om du befinner dig i Seattle och du vet inte vad du ska göra, eller vart du ska åka eller se, lyssna då till mig. Här finns många saker att göra och se. Jag kan ge dig många råd, men du måste välja vilka för att det finns mer att göra än det oftast finns tid.

 

Teatro ZinZanni

I Seattle kan du äta middag i en restaurang som heter ”Teatro ZinZanni”. Den är en av de mest intressanta och annorlunda restaurangerna. Varför säger jag att den är så annorlunda?

Därför att här kan du njuta av din middag med en tre timmar lång virvelvind av internationell cirkus, komedi och kabaréartister. Personligen är det en helt ny upplevelse för mig. Jag har aldrig hört om en sådan här restaurang tidigare. Om du vill ha en oförglömlig kväll är detta en perfekt möjlighet för detta. Denna atmosfär, charmiga kaos, komedi, och middag, kommer passa dig perfekt. Så, jag rekommenderar dig att gå hit, ha en härlig kväll, med god middag och oförglömlig underhållning.

 

Historisk Underjordisk Vandring i Seattle

Gillar du äventyr? Då har du en möjlighet att upptäcka Seattle’s historia genom en en-timmars vandring. Du hittar ofta en stads historia i undangömda platser. Så du kommer upptäcka Seattle’s historia genom att gå under jord. Från denna plats startar Seattle’s historia, hur Seattle utvecklades från en gammal indianby till en av de mest populära och framgångsrika staterna i USA. Genom denna vandring kan du upptäcka hur annorlunda Seattle var med sitt Pioneer Square (som fortfarande existerar), Smaragdstadens (Emerald City) ursprungliga område.

Du kan också ta in mycket information kring Seattle’s mest intressanta saker. När du går under jord och tittar upp kan du se hur människor går på trottoaren som är färgad blå, och se detta är bland de mest ovanliga saker som du kan se i Seattle. Jag tycker att det är det mest spännande saker du kan se i Seattle. Så, om jag skulle ge råd, och om du älskar äventyr och historiska platser så ska du inte missa denna vandring för du kan både lära dig om Seattle och bli exalterad samtidigt. Jag tycker att denna vandring är för de som söker och tycker om att upptäcka nya idéer.

 

Northwest Geology – Vandring Bland Istidens Översvämningar

För den grupp av människor som gillar berg och natur så är Northwest Geology’s vandring bland istidens översvämningar den bästa. Du måste lämna Seattle med din chaufför och guide, men snart kommer du till utkanten där du får en fantastisk vy över bergen och dess geologiska under. Efter detta kommer din guide ge dig information om regionens historia och arv, och efter det kommer du få se en mindre variant av Grand Canyon. Denna rundvandring involverar ett område i centrala Washington som översvämmades om och om igen under istiden.

Du kan även beskåda vacker terräng och Great Pacific Northwest. Det finns en fruktodling där du finner säsongens frukter: äpplen, körsbär, aprikoser, plommon, päron och mer. Du kan se bondgårdar och vingårdar, med potatis, vete och vindruvor. Så om du är någon som älskar naturen, tycker om att resa och om du tycker om fruktodlingar så kan du lita på att du inte kommer vara missnöjd med denna rundvandring. Priset inkluderar lunch på vägen, och resan från och till ditt hotell.

 

Bästa tre-timmars rundresan i Seattle

Låt oss åka på ett litet äventyr i vackra Seattle. En guidad sightseeing rundresa. Efter att du blir hämtad vid ditt hotell med en minibus så kan du njuta av den avslappnade resan till stadens mest populära attraktioner. Du kommer besöka de viktigaste platserna som du säkert vill se i Seattle. Pioneer Square, Ballard Locks och en magnifik horisont över stadens byggnader. Allt du behöver göra att luta dig tillbaka i minibussen och njuta av Seattles skönhet.

Din guide kommer ge dig mycket information om staden och alla platser som du kommer besöka. Du kan förvänta dig en väldigt vänligt bemötande och dessutom kommer den vara mycket underhållande. Fordonen är utrustade med extra stora fönster, sköna säten och AC. Så om du är i Seattle och vill ut på ett litet och avslappnat äventyr så är detta den perfekta möjligheten för dig och jag rekommenderar alla som besöker Seattle att ta denna tre timmars rundresa.

 

Två och halv timmars guidad rundtur i Portland Stad

Portland Stad är en av det mest spännande och vackra platser i Seattle. Här kan du besöka och se underbara utsikter över staden. Dessutom har Portland en rik historia och kultur. Så i denna två och en halvtimma långa rundtur, kommer din guide hjälpa dig att upptäcka hur vacker denna plats är. Han kommer ta dig att se parker, historiska områden, matupplevelser som till exempel Voodoo Doughnuts, och stadens uppskattade landmärken inklusive den kungliga Pittock Herrgården. Så du kommer inte ha långtråkigt.

Missa heller inte chansen att bli inspirerad av Portlands vackra vyer. Dessa vyer är fascinerande och oförglömliga, speciellt när solen går ner och fälten blir röda och gula. Lita på att du kommer aldrig glömma dessa stunder. Den professionella guiden i denna två och en halvtimmars-turen spelar en viktig roll i att göra din dag perfekt. De är mycket vänliga och pålästa, så de vet hur de ska göra för att din dag ska bli bättre. Och du kommer få mycket information om Portland. Jag rekommenderar att du besöker Portland på denna resa. Och göra ännu en dag i ditt liv oförglömlig.

Som du ser har Seattle en massa spännande och vackra platser att besöka. Och om du bestämmer dig för att besöka Seattle så kommer du inte att bli besviken. Dina dagar i Seattle kommer vara annorlunda och minnesvärda. Jag rekommenderar dig att besöka det här stället inte bara en gång utan flera. Det finns så mycket att se och ännu mer att uppleva.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online