Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Restaurangveckan i Seattle

Goda nyheter för alla som är i Seattle mellan den 21 oktober och 8 november 2018. Vill du veta varför? Det är då Seattle Restaurant Week hålls och mer än 165 lokala restauranger kommer att delta för att ge alla besökare en chans att smaka på deras menyer till ett väldigt bra pris. Och innan du börjar att planera din vistelse, kom ihåg att du måste ansöka om ett ESTA för USA minst 72 timmar innan avresa.

Seattle Restaurant Week hålls två gånger om året i april och oktober. Så vart kommer den här idén ifrån? Allt började när en grupp med lokala restauranger enades om att man ville visa sin uppskattning till alla kunder över åren. Sedan dess har Seattle Restaurant Week erbjudit besökare chansen att äta på några av de bästa restaurangerna i staden och veckan har blivit en riktig matfest. Den här staden är hipp, och har flera roliga platser att äta och dricka på, och veckan är en hyllning till maten som gör regionen till ett kulinariskt paradis.

Deltagande restauranger erbjuder en trerättersmiddag som består av aptitretare, förrätt och dessert med minst tre alternativ för varje rätt. Restaurangerna behöver inte följa det här konceptet och utbudet kan variera. Kockarna kan även ändra menyerna mellan säsongerna baserade på deras kreativitet, men de flesta restauranger väljer att följa det traditionella formatet.

 

ESTA Paa Svenska - Aeta i Seattle 2

 

Ett av caféerna som jag rekommenderar är The Lobby bar, som deltar i veckan, som erbjuder en unik nordväst-inspirerad trerättersmiddag för bara 33 dollar. Jag har själv varit där flera gånger och blev alldeles tagen av den mysiga och välkomnande atmosfären, för att inte tala om personalen och den otroligt goda maten. Tro mig, om paradiset existerar måste det vara här och även djävulen skulle bli en tjänare på den här platsen. Jag minns aromen från kakaon i choklad-triflen som de presenterade så vackert, och jag blev nästan arg för att jag hade förstört den genom att äta upp den. Det var ett konstverk och ord kan inte beskriva hur smaskig den var. Du borde gå och testa själv… Det är en cool plats att utforska när man letar sig fram genom den fyllda barscenen. Kocken Matt Heikkila erbjuder en trerättersmiddag med förbestämda rätter som innehåller många glutenfria, veganska och vegetariska alternativ. I den sofistikerade och moderna miljön finns även en utomhus-varenda. Missa inte chansen att testa det bästa av Lobby Bar.

Under Seattle restaurant week är menyerna inte tillgängliga för brunch på fredagar, lördagar och söndagar. Inga pass, biljetter eller kuponger krävs. Priserna inkluderar inte drycken.

Följ med oss från söndag till torsdag mellan den 15 oktober och 2 november med det här begränsade erbjudandet. Du kan göra reservationer i förväg.

Seattle restaurant week ger invånarna och turisterna en chans att smaka god mat till superlåga priser. Det finns så många alternativ med platser och mat att man lätt kan gå vilse. Det är en bra chans att utforska de fina restaurangerna man annars kanske inte har råd att gå till.

Det är ingen hemlighet att Seattle är känt för sin fisk och skaldjur och du kan äta alla möjliga sorter, såsom inlagd ål, friterad brax, laxrom, kryddstark fish and chips. Men det är också en bra plats för veganer och vegetarianer. Veganismen är på framfart, även om det fortfarande är ganska nytt. I dag försöker många äta så hälsosamt som möjligt. Låt dina smaklökar testa fräsch, ny mat med unika smaker. Plum Bistro är en bra plats för vegetarianer och veganer som vill smaka grillad olivpesto-tofu med gröna bönor och lila stompade potatisar med olja. Det är definitivt ett måste för tofuälskare.

Oavsett var du väljer att äta kommer du att serveras av några av världens bästa kockar.

Det är en fantastisk chans att uppleva fantastiska måltider till bra priser. Håll dig uppdaterad, missa inte chansen och se till att reservera en plats innan det är för sent.

Smaklig måltid.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online