Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Platser att besöka i USA

Jag har bestämt mig för att berätta om ett platser som du kan besöka på din semester USA. För det försa skulle jag vilja berätta om Hawaii, som är den femtionde staten i USA. Om du är på sommarsemester så är ön Hawaii den bästa platsen för att slappna av, hitta vackra platser och njuta av naturens mirakel. Enormt, lantligt och långt bort från stora städer är Hawaiis mest sydliga region Kau. Det är en lugn plats utan stora hotell, resorts och golfbanor. Kau är också hem till Hawaii Volcanoes National Park och Kilauea en av jordens mest aktiva vulkaner. Det är en otrolig plats där du kan se ny mark skapas framför dina ögon. Hawaii Volcanoes National Park är hem till två vulkaner inklusive Kilauea, en av de mest aktiva vulkanerna på jorden. Möjligheten till att se den uråldriga processen där land skapas och förstörs gör att detta är en av de mest populära destinationerna i Hawaii och det är en helig plats.

Har du någonsin sett en strand med svart sand? På grund av den konstanta vulkaniska aktiviteten kan du hitta stränder med både vit och svart sand på ön Hawaii. På sydvästra kusten hittar du Punaluu Black Sand Beach. Som är en av de mest kända svarta stränderna i Hawaii. Det kan dock vara farligt att simma just där då det finns mycket stenar. På en vanlig dag så finns det stora havssköldpaddor som leker och solar. Man får inte röra dessa djur då de saknar skydd mot mänskliga bakterier. Man måste vara mist fem meter från skölpaddorna.

Det soliga Kona distriktet täcker nästan två tredjedelar av hela västra sidan av Hawaii. Från Anaehoomalu Bay till Manuka Park. På denna stora yta kommer du hitta allt från kaffeplantage till hawaiianska landmärken. Det finns affärer, restauranger och nattliv. Du kan enkelt ta en historisk vandring till platser som Hulihee Palace, Mokuaikaua Kyrakan, och Ahuena Heiau.

Kauai är Hawaiis fjärde största ö och kalla ibland för trädgårds ön, som är en bra beskrivning. Om du älskar regnskog så kan du här beskåda naturens skönhet. Det finns så fantastiska vattenfall. Förutom att ön är så fantastiskt vacker så finns det många utomhusaktiviteter. Du kan paddla kajak på Wailua River, som är Kauai’s största flod. Den lugna Wailua River passerar förbi vackra vattenfall och frodiga djungellandskap längs öns östra sida. Om du är intresserad av att paddla kanot så ska du veta att Kauai har den enda floden som det går att göra på och att Waiua River är den största.

 

Platser Att Besoka I Usa Wailua River

 

För det andra så vill jag prata om Miami Beach, som är en kuststad i Maimi-Dade County, Florida, USA. South Pointe Park och Pir ligger allra längst söder ut på Miami Beach. South Pointe är en 17 hektar stor park där du kan vandra på stigar, längs gräsiga kulla och du har vackra vyer över havet. Området har också en mindre vattenpark som är ideal för familjer som vill svalka av sig och en hundpark för dem som har med dig husdjur. Det finns många ställen att sitta i parken. Besökare säger att det är ett perfekt ställe att sitta och kolla på kryssningsbåtarna. The South Pointe Pier är ett favoritställe för de som vill fiska. Besökare kan hyra cyklar för att se parken. Det är ett härligt och snabbt sätt att se sig om i parken. Men det finns begränsat med parkering. Dessutom är det det bästa stället för att njuta av en picknic med dina barn. Det finns gott om gräsiga ytor och en lekplats.

Jungle Island, är ett favoritlandmärke i södra Florida. Det är en privat zoologisk park som ligger i hjärtat av Miami, mellan citykärnan och South Beach. Jungle Island är hem för några av de mest ovanliga och mest exotiska djuren. Du kan spendera timmar på att studera livfulla hemvister som Parrot Cove, Kangaroo Konnection och Orangutang School och beskåda en fantastisk djurshow som Winged Wonders, som innehåller några av världens farligaste fåglar. Du bör inte lämna denna plats utan att besöka vulkanen. Kanske kan du börja på den vackra Flamingo Lake. Där du ser den vackra Flamingon som kännetecknar Florida så väl. Där kan du också hitta tropiska växter och blommor. Det är dock höga priser för att komma in. En vuxen betalar 39,95 dollar medan barn mellan 3 och 10 betar 32,95 dollar. Och det inkluderar inte kostnader för parkering. VIP-rundturer börjar på 299 dollar per person. Jungle Island är öppet sju dagar i veckan från klockan 10:00 till 17:00.

 

Platser Att Besoka I Usa Jungle Island

 

Den tredje staden är Boston där du kan hitta många olika ställen. Jag tycker att du inte borde lämna Boston utan att besöka Museum of Fine Arts. Museet är hem för en av de bästa konstsamlingarna i världen. Och missa inte den omtalade Art of the Americas-vingen av museet. Du kommer också hitta en imponerande samling av asiatisk konst här plus konstverk från Monet, Renoir, Manet och Rembrandt som i den europeiska samlingen. Och speciellt i samtida samlingar kan du se mästerverk som Georgia O’Keefee och Picasso. För att spara lite pengar så kan du planera ditt besök till efter klockan 16:00 på onsdagar eller på särskilda öppethusdagar då det är gratis att komma in.

Om du har barn så kommer de tycka om New England Aquarium. Du kommer hitta tusentals av marina varelser att studera och speciellt The Giant Ocean Tank. Denna fyra våningar höga tank inkluderar ett korallrev där det bor mer än 1000 undervattens djur. Det finns några vattenlevande arter, inklusive gröna havssköldpaddor, ålar och barracudor. Nästan alla barn tycker om pingviner och det utställningar med pingviner, maneter och flikfisk.

Om du tycker om amerikansk historia, så kommer du tycka om Paul Revere House. Detta hus är litet och beskriver bokstavligen hur hus såg ut på Revere’s tid. På insidan kan beundra byggnadens svepande bjälkar, stora eldstäder och originalmöbler som ägdes av Revere familjen.

 

Platser Att Besoka I Usa Staden

 

Jag väljer dessa tre städer för dig så att du kan ta igen dig på din semester till USA. Jag tycker att dessa ställen är speciella för människor av alla åldrar.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online