Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Ökänd (Austin)

Austin är känt som huvudstaden för live-musik i världen. För besökare är musikscenen legendarisk, med mer än 250 ställen om erbjuder live-musik, allt från rock, blues, jazz, hip-hop, punk och Latino musik varje kväll. Austin är också hem till en vacker balett, museum i världsklass och bra shopping och vacker natur.

Om du är intresserad av museum, så finns det många olika sorter och du bör sesöka dem. Museum i Austin inkluderar Texas Memorial Museum, George Washington Carver Museum, and Cultural Centre, Thinkery, Blanton Museum of Art, Bob Bullock Texas State History Museum, Contemporary Austin, Elisabet Ney Museum och gallerierna på Harry Ransom Center. Texas State Capitol är i sig en betydande turistattraktion. I dessa musuem kan du hitta naturhistoria, inklusive palaeontolgi, geologi, biologi, herpetologi, ichthyologi och enomologi. Du kan också se nutida utsällningar, permanenta samlingsgallerier, utställningsgallerier, utbildning och samlingar. Om du vill få lite information om kulturella artefakter så kan du besöka Harry Ranson Center, som specialiserar sig på att välja ut litterära och artistiska objekt från USA och Europa för att utveckla studerandet av konsten och det mänskliga. Harry Ransom Center inkluderar 36 miljoner litterära manuscript, 1 miljon ovanliga böcker, 5 miljoner foton och mer än 100 000 konstverk. Centret är väldigt komfortabelt för läsare. Centret har ett läsrum för vetenskapsmän.

 

Beryktade som en stad med bara musik och foodtrucks, är Austin även värdar för några fantastiska självständiga butiker. Butikerna i Austin är lika varierande och äventyrliga som dess rykte om musik och mat. Både högt och lågt blandas. Modernt och vintage. Det oväntade och det fantastiska. Austin är även rikt på gallerior. Det finns ett stort antal med butikaffärder där du kan köpa fashionabla kläder och många andra saker. Beroende på vad du letar efter så kan du hitta unika objekt och bra priser. Det finns även många nya ställen som säljer Austin-original. Som till exempel ”Keep Austin Weird” t-shirts. Second Street District är fullt av alla sorters konstgallerier, smyckekonstnärer, och konstiga gåvobutiker. Det finns även många bostäder i detta distrikt och det är faktiskt en extra ordinär blandning mitt i centrala Austin.

Roliga färger ock tryck kan man hitta på Olive’s Handelsvaror, som kombinerar smycken, heminredning och skönhet i tillägg till kvinnokläder, skor och väskor. Du kommer hitta alla hippa märken plus ett stort utbud av vintage.

Om du tycker om att läsa så är detta stället för dig. Det finns så mycket mer än böcker, denna butik är verkligen ett måsta besöka tack vare att de varierar så mycket. Affären inkluderar kläder, ett galleri, kaffeshop, en pop-upp yta och självklart böcker, som de flesta handlar om konst av något slag. Där kan du hitta en bok som tilltalar dig.

Vintage Around Town-rundturen presenteras av Room Service Vintage, en av Austins främsta vintage och antik affär i North Loop District. Eftersom att Austin har en kärleksaffär till vintage shopping är Vintage Around Town definitivt en guide till Austins mest fantastiska vintage- och antikaffärer med över 40 stycken på dess rundtur. Inklusive favoriter som Blue Velvet, Charm School Vintage, Froch on och Modern Salvage.

The Vintage Around Town Guide is put out by Room Service Vintage one of Austin’s top vintage, antique and thrift stores in the North Loop District. Because Austin has such a love affair with vintage shopping, Vintage Around Town is the definitive guide to Austin’s most beautiful vintage and antique shopping, with over 40 stores listed including favourites such as Blue Velvet, Charm School Vintage, Froch on, Modern Salvage.

 

Okand Austin Vintage Around Town

 

Austin har vacker natur. Om du vill njuta av naturen, så kan du åka till Mount Bonnel, som är en framstående bergstopp längs Lake Austin, som ligger längs Coloradofloden i Austin Texas. Det har varit en favoritdestination för turister sedan 1850-talet. Bergstoppen är toppen för att beska staden Austin, sjön Austin och kullarna i omgivningen. Och det är en väldigt romantisk plats att beskåda solnedgången. Men vet om att du behöver ta dig upp och nedför ett antal trappor. Mount Bonnel, anses som den högsta punkten i Austin, på 250 meter och det är en perfekt plats att besöka när du är i stan.

Austin har mer än sin beskärda del av annorlunda ställen utomhus. Det ska du komma ihåg och återkomma igen och igen. Austin har ett stort antal parker, och det är väldigt enkelt att ta sig till de närliggande stigarna. Det finns bra ställen att sprina på och grönområden att vandra på. Det är ett fantastiskt sätt att ta sig ut på. Det finns flera grönområden i Austin, men Barton Creek Greenbelt är det mest älskade av stadsborna. Du kan vandra, simma, och det är verkligen värt att se och uppleva.

Våren är den perfekta tids punkten för att upptäcka naturen i och omkring Austin. När det varmt nog så att du kan bada men inte för varmt för att du ska kunna njuta av en fin eftermiddagsvandring. 4 mil väster om Austin så hittar du det underbara Hamilton Pool Preserve, som är en naturlig pool. Omringat stora kalkbrott som går fram till vattnet. Massiva stalaktiter växer från dess tak. Den naturliga poolen och bäcken är inte behandlat så det händer att simning inte tillåts. Det finns en naturlig skönhet som kommer få dig att tappa andan. Själva poolens vatten är så klart att du tydligt kan se fiskar och sköldpaddor. Det är fantastiskt.

Om du gillar klättring så ska du besöka värdens största gym för klättring i Austin. På detta gym kan du använda det fullutrustade gymmet eller ta del av yoga eller fitnessklasser. Det inkluderar även komfortable lounge och arbetsyta där du kan se de övriga aktiviteterna. De har 2000 kvadratmeter klättringsyta. 250 olika klättringsmöjligheter som byts ut var sjunde vecka. Jag tror att detta är det bästa stället för dig som vill lära dig att klättra i och med att det finns som många klasser och instruktörer som lär dig alla sorters metoder för att klättra rätt. Du kan registrera dig online och det är väldigt enkelt. Det finns även klasser för grupper så att du kan gå med dina vänner och bekanta och ha kul och klättra med dem.

 

Okand Austin Vardens Storsta Gym For Klattring I Austin

 

Austin är en vacker stad, det finns så många vackra platser där du kan slappna av, njuta, underhålla och ta minnesvärda foton. Välkommen!

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online