Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Musikveckan i Miami

Miami, ”The Magic City”, är fylld med vackra stränder, palmer och blått vatten. Den livliga livsstilen håller Miami fräsch och spännande. När du har fått en blick in i de prunkande trädgårdarna och de vackra byggnaderna kommer de att stanna hos dig för alltid. Utöver det är Miami en av de få städerna som erbjuder sol året runt, ändlös shopping, utomhusaktiviteter, konst i varje hörn och ett pulserande nattliv. Det finns glittrande klubbar fyllda med kändisar, turister och lokalinvånare, som alla har ett intresse för lysande, färgglada lampor och rytmisk musik. Och innan du planerar en resa till Miami, se till att ansöka om ett ESTA för USA minst 72 timmar innan avfärd.

Ta ett djupt andetag när du strosar i Brickell Key Park och gör dig redo för Miamis nattliv. Det är inte bara South beach, kubanerna, höga skyskrapor och silvermånen över Miami som lockar turister, utan även hög musik, DJ:s och mängder av alkohol.

Miami Music Week är ett bra tillfälle att göra det mesta av technomusikens paradis. Under MMW handlar allt om musiken. Den utsöndrar galna teknovibbar och avslutar veckan med stil. Efter att ha lyssnat på Miamis högsta musik förstår man dess möjligheter. Från den stunden och vidare kommer klubbar och techno att bli en del av nattlivet.

 

ESTA Paa Svenska - Miami Beach

 

Miami Music Week (MMW) är en veckolång musikfestival som hålls varje år under den sista veckan i mars i Miami, Florida. Under maratonet förvandlas staden till ett dans- och musikparadis. Varje vår förlorar sig staden till den elektroniska musiken. Det är en fantastisk show där så många sorglösa och galna själar förenas i kärleken till musiken, dansen och fantastiskt väder i staden som aldrig sover.

Du kan dela världen med kända DJ:s som Tiesto, Dubfire, John Digween och andra, som mixar låtarna och troligtvis spelar alla sina hits. Några organiserar ”back-to-back” uppträdanden med andra kända artister; andra tar med dig på en fantastisk resa fylld med afrikanska toner. Du kan även ha en underbar resa runt de vackra stränderna till ljudet av de intensiva och färgglada tonerna.

 

ESTA Paa Svenska - DJing Paa Miami Beach

 

Arrangörerna skapar dagsguider över festerna som man måste gå på och där man kommer att dansa och resa till andra planeter från morgon till kväll. Miamis klubbscen ligger på väl inbäddade platser. Flertalet prestigefyllda nattklubbar såsom ”Club Space”, ”Heart”, ”The Surfcomber” välkomnar dig att njuta av en hel vecka med uppträdanden i deras stil.

Är du redo att festa loss med några av de största och hetaste namn inom industrin när de förenas på klubbscenen? Ta din biljett och låt musiken föra dig till en annan dimension. Det finns flera event att gå på och du bör hålla ett öga på alla listor för att inte missa festen du vill gå på!

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online