Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Jobba För Disney World

“Du kan designa och bygga det mest underbara stället i världen. Men det tar människor för att göra en dröm till verklighet.” Detta är mottot för Walt Disney World Resorts anställda. Därför är det avgörande att anställa rätt människor om du vill göra något magiskt.

Walt Disney World, som ligger nära Orlando i Florida, kan ses som en ytterligare planet i solsystemet. Miljön på denna plats är så annorlunda, så färggrann och överraskande att nästan alla som besöker kommer njuta för i alla fall en stund. Från året 1971 har Disney World överraskat oss med fascinerande temaparker, golfbanor, restauranger, affärer, hotell och Disney karaktärer. Förutom underhållning, så erbjuder dessa ställen alla sorters olika välbetalda arbetstillfällen. Det spelar ingen roll om du är en universitetsstudent, lärare, veteran eller pensionär, du kommer hitta något som passar dig. Tänk dig att se glada ansikten varje dag, tusentals, och få betalt samtidigt. Var och en av de anställda har ett ansvar att göra besökarnas dag vacker och ljus, med andra ord det de gör är en välsignelse.

Så många jobb att söka, vissa är underhållande, och vissa är seriösa och väldigt avancerade. Det är upp till dig att bestämma dig för vad du vill söka. De väntar på alla, som uppskattar hårt arbete och har önskan att få människor att skratta och bli glada.

Vad innebär det att vara en Disney rollinnehavare? Först och främst, att arbeta här innebär många belöningar: rabatter, utbildningsmöjligheter, ersättning för utbildningar när du är heltidsanställd, sjukförsäkring och andra fördelar när det kommer till försäkringar. Detta är dock inte hela listan, för att läsa all information besök Walt Disney Worlds hemsida.

Här är en lista över Walt Disney Words möjliga jobb i Florida, som kan vara intressant för dig om du söker jobb här.

 1. Disney prinsessa. Varje flicka, som sett Disneys tecknade historier, har någon gång drömt om att bli en prinsessa. Det finns en stor möjlighet för dig att bli det. Gör din dag lika vacker och magisk som i sagorna. Du har möjligheten att klä dig i olika utstyrslar varje dag och ha vackra håruppsättningar. Bara le och var redo att krama barn som springer glatt in i dina armar.

  Jobba For Disney World - Prinsessa

 2. Park Hälsare. Det finns inget mer viktigt än att i stå vid dörren till Magic World. Det sättet som besökare välkomnas påverkar deras känslor och sinnesstämning, så du bör alltid välja de rätta orden att säga för att göra hela deras dag en njutning.
 3. Disney Imagineer. Så kallas de rollinnehavare som kommer på allt nytt på Disney World. Vet du var allt fantastiskt, som dekorer, landskapsdesign, maten som serveras i Afrika i Animal Kingdom, kommer ifrån? Självklart från Disney Imagineers sinnen, de låter helt enkelt deras fantasi löpa fritt och skapar en underbar atmosfär för Disney Worlds gäster. Det roliga med det här att en Disney Imagineer måste leva i den kultur som senare ska skapas i Disney World. Alla utgifter täcks.

  Jobba For Disney World - Disney Imagineer

 4. Passfoto Fotograf. Vad är det som finns kvar efter en underhållande, intressant och fascinerande dag på Walt Disney World? Ja, precis, foton. Foton som fångar barnens och föräldrarnas glada miner. Vad kan vara viktigare och bättre? Fotopass fotografer väljs noga ut bland anställda på grund hur viktiga deras roller är på Disney World. Du kan hitta dessa minneskreatörer på hela Disney World.

  Jobba For Disney World- Passfoto Fotograf

 5. Säsongsarbetande medarbetare i presentshopen. Om du behöver extra pengar, men inte vill jobba heltid, så ska du söka ett säsongsarbete hos Disney World. Du behöver endast jobba ett antal månader om året, det är allt. Den här positionen kräver endast att du är trevlig och hjälpfull mot kunderna.
 6. Gatuartist i någon av parkerna. Är du bra på att dansa, spela instrument eller kanske snurra på tallrikar. Om ja, så kan du tjäna pengar på att bara underhålla gäster i parken.

  Jobba For Disney World - Gatuartist

 7. Professionell bubbelblåsare. Tänk dig att de har det dig detta jobb, och din låda är full av bubbelpistoler, magiska trollstavar, och att du spenderar hela dagen med att blåsa bubblor. Jag tycker att det är ett kul jobb att ha!

  Jobba For Disney World - Professionell bubbelblasare

 8. Vänskapskapten på båten. Det kanske eda gången i din livstid som du kommer kunna få vara kapten på ett skepp och styra det ut till havs, så du har en chans att gör så att dina drömmar blir sanna, kanske inte helt men i alla fall delvis. Du kan bli kapten på en färgglad båt och kommer styra
 9. Kilimanjaro Safariguide. Den heta solen, exotiska djur och fantastisk natur – allt detta kan du hitta i den afrikanska sektionen på Disney Worlds Animal Kingdom. Om du tycker om Kilimanjaro Safari, så kommer du älska detta jobb. Du behöver inte åka till Afrika för att få uppleva dessa fantastiska känslorna av att bli glad av att titta dessa fabulösa djuren som vandrar omkring, du kan bara ansöka om denna position som Kilimanjaro Safariguide. Alla rundturer är fyllda med spännande stunder, du kan köra en Jeep på den stora savannen och njuta av det!
 10. Seriefigur Artist. Innan du kan bli en artist, så kommer du ha en audition först och främst. Var artistisk och karismatiskt, för detta är samma sak som att provspela för en filmroll. Ta rollen som Snövit, Prince Charming, Jack Sparrow, Nalle puh, Långben eller till och med Musse Pigg. Att vara en av Disneys figurer är ett stort ansvar. Hur du uppför dig, hur du går och hur du tar hand om gästerna, är nyckeln till framgång, var trevlig och lev in dig i din roll.

Den ohämmade viljan att komma till Walt Disney World om och om igen är i stort resultatet av de hårda jobbet från de som jobbar på Disney World, som sprider glädje. De kämpar så hårt för att göra allas dag ljus och oförglömlig. Det är därför du vill jobba här, detta stället är värt det!

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online