Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Hotell Nära Disney World

Det finns många hotell som ligger nära Disney World, där du kan bo med din familj. De är alla olika, och alla har sin egna stil och service, somliga ligger väldigt nära Disney World och vissa av dessa har en fantastisk utsikt från deras rum där du kan se Magic Kingdom Park och så vidare, men de ha alla något gemensamt och det är så klart Disney World. De har Musse Pigg och alla andra karaktärer. Jag tror att det är det som gör att de är väldigt attraktiva för turister. Nu kommer jag berätta om vissa av dessa hotell, om deras atmosfär, om deras service och så vidare.

Animal Kingdom Lodge

För det första vill jag berätta om Animal Kingdom Logde och detta hotell är helt otroligt med dess speciella atmosfär. Hotellet är byggt i afrikansk stil. Rummen, korridorerna och restaurangerna är i afrikansk stil. Alla är redo att prata om afrikansk kultur. Tro mig att detta ställe kommer att bli ett favoritställe för dig i framtiden. Dessutom så har det ett litet zoo, med en stor gård, djur och fåglar. Du kan till och med ta en promenad på denna gård. Jag tycker att det här hotellet är det perfekta stället för att vila ut efter din resa till Disney World. Som jag har sagt så har det en underbar atmosfär, och du kan också prova att äta traditionell afrikansk mat, så om du är villig att besöka Disney Word, och inte vet var du ska bo, så rekommenderar jag att ni ska bo på detta hotell. Det är ett av de bästa, och du behöver inte ta taxi det finns många bra bussar som går hit.

Port Orleans Resort

Detta ställe är lugnt och vackert med dess trädgårdar och en flod som flyger förbi. Jag tycker att den här sortens hotell är perfekta om du söker avslappnande dagar. Och här finns delikat mat så den borde du testa. Hotellet har restauranger och lounger så att du kan ha avslappnande kvällar i resorten efter dina dagar på Disney World. Rummen är perfekta med stora sängar, mattor på golven och vacker utsikt. Dessutom, om du har barn med dig så kan du ta med dem till lekrummet, där animerare kan ta hand om dem. Du kan dessutom hitta rum här där det finns dataspel, detta finns inte på alla hotell. Jag rekommenderar detta hotell, där du kan ha några avslappnade dagar och äta delikat mat.

Art of Animation

Hotell kan vara väldigt olika och spännande på olika sätt, men jag har aldrig sett något sådant här hotell. Detta hotell har tagit all dekoration från kända tecknade filmer, och det gör det väldigt annorlunda. Och jag vill också säga att detta hotell är för familjeresor, så om du är här med din familj och du vill göra resan oförglömlig så är detta hotellet för er, jag lovar, dom kommer komma ihåg det för evigt. I deras rum kommer finnas bilder och målningar av deras favoritfigurer, till och med deras frukost kommer vara annorlunda på detta hotell. Under frukosten kommer de kunna se Lejonkungen, Musse Pigg eller Mimmi eller många andra. Jag tycker att detta hotell är det perfekta stället om du vill göra dina barn semester oförglömlig.

Beach Club Resort

Ytterligare ett toppenställe, som jag vill prata om är Beach Club Resort, detta är ett riktigt lyxhotell. Rummen är stora, väggarna är av trä, trämöbler, så allting tillsammans gör dessa hotell till ett perfekt ställe att bo på. Vi vet alla att en bra frukost gör ett hotell till något extra, och jag tycker om deras frukostmeny. Allting är hälsosamt och du kan hitta många olika sorters frukostmat. Dessutom är deras restauranger kända för att ha fantastisk mat. Ytterligare en toppensak är deras pool. Det kan vara en av de bästa poolerna. Där kan slappna av. Jag tycker att allt detta gör det till ett lyxigt hotell som är väldigt attraktivt, så enligt mig är detta en av de bästa ställen att bo på nära Disney World.

Magic Kingdom

Det är platsen den ligger på som gör detta stället speciellt. Detta är den enda resort där du kan gå rakt in i Magic Kingdom till fots. Självklart kan du även ta bil eller bus, men från denna resort går det fort att gå till fots. Och detta är fantastiskt, kanske det inte låter så stort, men jag tycker att det är det som gör at denna resorten är så annorlunda från de andra. Du har också möjligheten att testa jättegod mat från California Grill, Contempo Café, Chef Mickeys restauranger. Dessutom tycker jag om rummen här. De är stora och soliga och mest av allt älskar jag att du kan se Magic Kingdom från fönstret. Men för att detta ska vara möjligt så måste du välja ett rum som ligger på rätt sida hotellet. Dekoren är bra här också och allting tillsammans gör detta ställe attraktivt. Så om du vill se Disney World så rekommenderar jag att du väljer detta hotell. Det finns mycket att upptäcka med dina egna ögon.

Nära Disney World kan hitta många hotell, här kan du se alla sorters nöjesmöjligheter även för barn. Du kan prova god mat. Jag tycker att alla hotell är olika här så jag hoppas att jag har gjorde det möjligt för dig att välja ett som passar din egen smak. Lycka till!

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online