Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Gratis saker att göra i Austin

Austin är huvudstaden i den amerikanska staten Texas. Staden är tveklöst både vacker och attraktiv. Det finns många olika ställen där du kan bli njuta och bli underhållen utan att det behöver kosta allt för mycket pengar.

Du kan besöka Texas State Capitol. Det är en vacker byggnad som är full historia med många monument och statyer. Om du inte har en personlig guide kan hitta allt själv och det är gratis. Självguidade turer finns tillgängliga varje dag men det finns begränsat med tid. Jag tycker att det är bättre att se allt utan en guide. Du har så mycket mer tid för att ta bilder och utforska byggnaden i din egna takt. Om du föredrar att gå göra din egna rundtur, så kan du plocka upp en karta och en tidsplan, så att du kan njuta av din rundvandring. Att besöka Capitol byggnaden är det perfekta sättet att spendera en timma i centrala Austin, och det är gratis.

 

Varje sommarnatt samlas hundratals människor för att se världens största fladdermösskoloni i stadsmiljö när de flyger fram under Congress Avenue Bridge i centrala Austin, Texas. Bron är en av de mest udda platserna. Austin har 1.3 miljoner invånare och 1.5 miljoner fladdermöss. Turister kan se fladdermössen från däcken vid sidan av floden och på båtar. Capital Cruises erbjuder mycket bra alternativ för att se fladdermössen, men det är inte gratis och om du inte vill spendera några pengar så kan du titta från bron. Det är en vacker upplevelse när fladdermössen flyger tillsammans. Det är en bra sak att fladdermöss äter skadedjur som insekter, som är irriterande för människor. Austin är den självutnämnda fladdermösshuvudstaden i världen.

 

Gratis Saker Att Gora I Austin Bats

 

Om du tycker om växter och skulpturer så är Zilker Botanical Garden och Umlauf Sculpture Garden något för dig. I den botaniska kan du så rosor med olika färg, kaktusar, örtväxter och speciella sorters träd. Du kan gå i naturen och njuta. Det är frisk luft och en hälsosam atmosfär. Trädgården är som vackrast under vår och sommar. Under vintern blommar inte de vackraste blommorna. Vår är förmodligen den allra bästa säsongen. Charles Umlauf var en amerikansk skulptör som lärde ut på University of Texas, och dess Umlauf Sculpture Garden innehåller bara skulpturer som är skapta av Umlauf. Dessa skulpturer är gamla och de berätta sin egna historia.

På sommaren kan det bli kul på Liz Carpenter Fountain, där du kan svalka dig. Fontänen är underhållande både dag och natt. Efter solnedgången finns det en färggrann ljusshow, och det är värt att se hur fontänen kan dansa.

The Texas Governor’s Mansion är en uråldrig bostad där du kan ta en rundvandring som är gratis och du kan ta bilder varhelst du vill. Allting är på samma sätt som det var när guvernören och hans familj bodde här. Byggnaden är väldigt intressant och du känner dig som en guvernör. Rundturer finns tillgängliga tisdagar, onsdagar och torsdagar från klockan 10 till klockan 12, men antalet rundvandringar beror på hur många som har gjort en reservation.

The Turtle Pond är en favoritplats för barn och inte bara för dem. Det finns många sköldpaddor av olika storlekar och arter. De simmar i dammen, och ibland kommer de nära kanten. Det är tillåtet att mata dessa sköldpaddor, och det är barnens favorit. Dom känner sig glada när sköldpaddorna äter maten.

Austin är en varm plats under sommaren och det är perfekt att det finns tillgång till några avgiftsfria pooler, där du kan svalka dig utan att göra åt några pengar. Det finns barnpooler och pooler för större, där temperaturen i vattnet är precis lagom. Jag tycker att det är perfekt att besöka dessa pooler när sommaren är så varm. Du kan solbada där men kom ihåg solkräm och en solhatt. Tänk dock på att dessa pooler är populära och de kan vara så att det känns som att det blir lite för mycket folk där.

I Austin kan du delta i avgiftsfria rundvandringar i de historiska delarna av staden. Det är kul och spännande för du kan hitta nya platser och dessutom har du en guide som förklarar allt. Maxantalet i varje grupp är 25 personer, men det finns igen minimumgräns. Om du vill veta Austins historia, så är det det perfekta sättet att få all information om historiska platser.
The Braunfels Railroad Museum, ett tågmuseum, består av många rum som beskriver den lokala tåghistorien. Det finns utrustning, modelltåg och fotografier. Detta är barnens favorit då de kan bygga järnvägar med lego. Det finns fyra eller fem stycken pensionerade tågvagnar som barnen kan upptäcka. En av dessa är en restaurangvagn, som man kan hyra för födelsedagskalas. Det finns även en ångmaskin, en bagagevagn och en kabyss.
Om du tycker om konst s är Blanton Museum of Art, ett konstmuseum, den perfekta platsen och för att hitta konstsamlingar som är väldigt vackra och underhållande. Det är gratis att komma in på torsdagar. Du kan titta på och njuta av konstverken men det är inte tillåtet att röra dem. Det är även förbjudet att ta bilder av dem. Det finns även ett café där du kan köpa smörgåsar, pizza, sallader och självklart kaffe och the. Tänk även på att det finns konst i museet som bara är ämnat för vuxna. Det går att rådfråga personalen vilken konst som är lämplig för barn.

Walnut Creek Metropolitan park är ett ställe där man kan spela softball, där finns en lekplats, man kan vandra, och det finns basketbollplan och en pool, Walnut Creek Municipial Pool. Om du tycker om att fånga grodyngel så finns det ett ställe som du kan fånga dem och ta med dig hem för att se hur de växer upp till små grodor. Det är spännande när du fångar dem, men det är viktigt att veta vad de äter och det är inte en bra idé att döda dem.

För att summera, Austin är en livfull stad med vackra platser, lekplatser, museum, gallerior, natur och andra intressanta platser. Dessutom är det toppen att du kan njuta, slappna av, och få kunskap om Austins historia utan att spendera mycket pengar.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online