Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Disney World Restauranger

Walt Disney World är en riktig magisk värld för där kan du göra alltmöjligt som du vill. I Disney World finns det många restauranger för barnen. Där kan du smaka maträtter från andra länder och lära dig om varje lands matkulturer.

Efter att ha haft kul på Disney World, så kan du kan vara trött och hungrig. Om du vill lämna det magiska kungadömet, så kan du besöka Disneys restauranger. Jag ska ge dig tips om mina favoritstället att äta på i Disney World, där du kan vila efter en spännande och energikrävande dag i nöjesparken.

Låt oss börja!

Det finns några särskilt speciella ställen att äta på Disney World.

Först är Tortuga Tavern, som är en restaurang som ligger nära Pirates of the Baribean i Magic Kingdom. Restaurangen innehåller många element från ’Pirates of the Caribbean’-filmerna. Här kan du äta goda mexikanska rätter, som kalkonben, burgare, burrito, taco sallad, vegetarisk burrito och mycket mer. Du kommer känna det som att du var med när dom spelade in filmerna.

För det andra har vi Tomorrowland Terrace, detta är den mest sofistikerade restaurangen i Disney. Det är väldigt populärt, så det finns inte så gott om plats. De har väldigt spännande mat. Du kan smaka på Angus Bacon ostburger eller en fräsch kycklingsallad. Barnen kan äta kyckling, makaroni eller jordnötssmör och sylt.

3. Om du reser med barn så är detta stället för er. Pinocchio village house, en restaurang med många balkonger, där ni kan sitta och titta på Small World från fönstret. Restaurangen får dig att känna det som att ni sitter i ett gammalt gammalt hus. Ni kan äta god italiensk mat, kyckling med parmesan, smörgåsar, pizza, sallader och mycket mer.

Men om du är efter skaldjur och även tycker om asiatisk mat så bör du besöka ’Teppan Edo’.

4. Teppan Edo – I Diney World kommer du träffa på en japansk restaurang, som heter ’Teppan Edo’. Byggnaden är designad i japansk stil. Du kommer möta servitörer i traditionell Kimono-klädsel. De kan prata engelska. Dom är väldigt uppmärksamma och vänliga. I restaurangen hörs japanska sånger och musik. Kocken kan tillreda era rätter på ert bord, framför er. Restaurangen har delikata maträtter från havet. Asiatisk mat är jättegott, men om du drömmer om att äta god mat från Tyskland kan ni besöka ’Biergarten Restaurant”

5. Biergarten Restaurant – Detta är en tysk restaurang. Om du har barn med dig så är det bättre att välja en annan restaurang. Restaurangen har Oompah musik och otrolig arkitektur. Om du tycker tysk öl och vin, och mat, så är detta stället för dig. Du kan äta ostkaka från Bavaria, rostad kyckling, fläsk schnitzel och olika sorters sallad.

6. Grillrestaurangen ’Tusker House’, här kan du se Piff och Puff och andra favoriter bland Disneys karaktärer. Restauranger erbjuder frukost, lunch och middag med dessa karaktärer. Du kan smaka bondsallad, söndagsstek och kalkon med klassisk sås tillsammans med en korg med varmt bröd. De har även dagens fisk, macaroni, rostad kyckling, lax och kurryräkor. Till dessert kan ni beställa en ovanlig kaka med glas. Ni kan bilder med Piff och Puff och göra era barn glada. Det här stället är ganska populärt så det kan vara svårt att få plats, men det är värt det för maten är av hög kvalitét och barnen uppskattar karaktärerna som går runt.

7. När du är hungrig och lite trött på Disney World, kan du besöka Sci-Fi Dine. Denna restaurang är mest speciell av alla. In i byggnaden har de fantastisk design. Istället för bord och stolar så finns det bilar. I bilen finns det små bord och stolar. Av denna anledning är restaurangen mycket populär. Du kan också titta på vackra filmer medan ni äter. Taket i byggnaden ser ut som att det skulle vara en äkta stjärnhimmel.

Om du letar efter ytterligare ett toppen ställe att äta lunch är ’Sanaa’ ett väldigt lugnt och ovanligt ställe.

8. Sanaa – är en restaurang i Animal Kingdom, en del av Disney World. Denna plats är annorlunda från de andra restaurangerna. Byggnaden har ett stort fönster och från detta fönster kan ni se exotiska djur vandra runt. Restaurangen är känd för sin afrikanska kokkonst. Till frukost kan du äta yoghurt parfait, frukter, savanna platter, bananbröd med pålägg, safarivåfflor, som är gjorda av bacon och kokosolja och ägg serverat med stekt potatis från Tanzania.

Servitörerna är klädda i afrikanska utstyrslar, och allt är designat som om från Afrika.

På slutet av en tröttsam dag kan ni besöka Tiffin’s.

9. Tiffins – till skillnad från de från de andra trånga restaurangerna så är Tiffins till för att slappna av och hämta kraft. De har jättegod mat. Restaurangen är dekorerad med tropiska element. Där kommer du se djurskulpturer, fjärilar, insekter och andra olika figurer. Dessutom i mitten av denna plats finns fem pelare och där finns olika djur graverade. Dekoren är utopisk och servicen är fantastisk.

Nästa dag, ät lunch på ‘Ohana’

10. Ohana – Det här är en familjerestaurang. När du kommer in här så kommer det kännas som att ni är i Hawaii. Ohana betyder familj, så det är därför restaurangen har en familjestil. Allting är designat med palmträd. Stolar och bord är i hawaiiansk stil. Menyn är annorlunda: anka, rostade schalottenlökar, palsternacka, svart ris, vinägersås, grillat lamm i currysås med grönsaker och mangokompott. Det finns också pannkakor, som är formade som Musse Pigg eller Kalle Anka eller andra tecknade figurer. Dessutom finns det sushi och andra skaldjur på menyn. Du kan dricka fruktjuice eller kaffe.

11. Chef Mickey’s Buffer – är ett magiskt ställe för barn. Jag tror att detta ställe är främst för barn för du kommer möta Musse Pigg, Mimmi, Pluto, Kalle Anka och Långben. Om dina barn har svårt att äta så är detta stället för dem. Medan de äter så kommer karaktärerna och pratar med barnen och de äter utan att tänka på det. Till frukost finns det meloner och frukter, yoghurt och frukt, rökt lack och rökt bacon. Barnens meny är annorlunda. Potatis kroketter, stekta ägg, oststavar med frukt. Till middag kan barnen välja mellan Makaroni med ost, Långbens ostpizza och Plutos kyckling bitar.

Det var allt. I Walt Disney Word finns en magisk värld för varje barn och inte bara för barnen. Min dröm när jag var liten var att åka till Disney World. Där finns allt som kan göra dig lycklig. Du kan äta, sova och njuta av den magiska nästan tecknade världen och bara vara riktigt glad. Jag rekommenderar att du besöker denna underbara plats på din nästa semester.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online