Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Disney World Magic Kingdom

Disney World är en enorm plats, där du kan bli underhållen, slappna av, sola och mycktet mer. Det finns fantastiska attraktioner, temaparker, vattenparker, golfbanor, lyxhotell och så vidare. Om du har barn, så har ni kommit till rätt ställe. Dom kommer vara glada här. Du kan också bli påmind om din egna barndom och möta dina favoritkaraktärer från förr. Disney World är uppdelat i flera delar. Magic Kingdom är en av dom. Denna del är magisk med dess attraktioner och shower.

Magic Kingdom är en temapark. Det är en väldigt populär destination i Disney Word. Världen är full av härliga attraktioner, som Seven Dwarfs Mine Train, Space Mountain och Jungle Cruise. Parken representeras av Cinderella Castle, som är en ikon för Magic Kindom och Disney. Dessutom finns det många underhållande parader och fyrverkerier, som är vackra att se. Magic Kingdom är indelade i sex stycken ”länder”, Main Stret USA, Tomorrwland, Fantasyland, Frontierland, Liberty Square, och Adventureland.

Main Street är som en klassisk liten stad i USA på 1940 talet när Walt Disney växte upp. Man Street innehåller två ytterligare hyllningar: Partners statyn av Walt Disney och Mussepigg framör Cinderella Castle och Sharing the Magic statyn av Roy O. Walt Disney sitter med Mimmi på stadens torg i Main Street. Det finns en godisaffär, en gammaldags glassaffär, en brandstation och till och med ena fire station, and even a sybehörsaffär. Main Steet är det bästa stället att se fyrverkerier och för att se Cinderlla Castle. Detta slott är centrum för parken. Flickor och pojkar av alla åldrar drömmer om att bo i detta slott. Där kan du se Walt Disney World Railroa, detta är ett perfekt sätt att ta sig runt i Magic Kingdom. Dessutom, Town Square Exposition Hall, detta är en teater med en stor samling av saker och Main Street fordon. Där finns paradfordon, roliga fordon och du kan hyra dem och ha kul.

 

Disney World Magic Kingdom - Plush Toys

 

Tomorrowland är kända för dess bergodalbanor. De bästa bergodalbanorna i Magic Kindom finns i Tomorrowland. Det finns inget mer avslappnande än Carousel of Progress och Tomorrowland Transit Authority. Som Walt Disney sa: ”Imorgon kan vara en fantastisk tid. Våra vetenskapsmän öppnar dörren till Rymdtiden, till bedrifter som våra barn och nästa generation kommer att få fördel av. Tomorrowlands attraktioner har designats för att ge dig möjligheten att delta i det äventyr som är en ritning för framtiden”. Där finns följande attraktioner: Stitch’s Great Escape, Monsters, Inc. Laugh Floor, Buzz Lightyear’s Ranger Spin, Tomorrowland Transit Authority, Astro Orbiter, Carousel of Progress, Space Mountain, Tomorrowland Speedway. Det finns självklart bättre och sämre attraktioner och Stich är tyvärr en av de sämre.

Fantasyland är hemmet för de mest älskade attraktionerna. Walt Disney designade själv några av dem. En av dem är Dumbo the Flyging Elephant, som är barnens favoritattraktion. Det är en flygande karusell, som har formen av en elefant och som är så rolig. Dumbo är en så söt elefant, som barnen älskar så. Enchanted Forest är en ny del av Fantasyland, och det kan delas in i två delar: Beauty and the Beast-området och Little Mermaid-området. Be Our Guest är en restaurang, som ligger i Beauty and the Beast-området. När du kommer in i restaurangen som kommer du slängas in i sag om Beauty and the Beast.

Det är en så bra restaurang, där du kan smaka delikat och pikant mat. Dom har bordsservering och quick service servering. En av de bästa nya attraktionerna i New Fantasyland är Enchanted Tales with Belle. Enchanted Forest är en fantastisk plats där du kan känna dig som en del Beaty and the Best. I Little Mermaid-området kan du åka på en resa under havet, där Ariel sjunger och Sebastian sjunger serenader med en kör av fiskar och skaldjur. Ariel och Prince Eric, delar deras första magiska kyss i månskenet. Det är så romantiskt. Om du vill f en autograf från lilla sjöjungfrun, så ska du besöka Ariels grotta.

Frotierland är känt för dess Fronierland Shooting Arcade, som är Walts lilla mirakel. Den riktar sig till lite äldre barn och vuxna. Det är en skyttearkad, som har över 100 måltavlor, som är utspridda över ett ökenlandskap. Det påminner om vilda västern, och det är spännande och kul. Big Thunder Mountain Railroad är den snabbaste av alla bergodalbanor i Västern, den ska du inte missa om du gillar extrema upplevelser.

 

Disney World Magic Kingdom - Character in Disney

 

Liberty Square är den mest dedikerade delen av Magic Kingdom. Walt Disney älskade Amerika väldigt mycket och han ville skapa Liberty Square i Disney World, och han gjorde det. Det finns bara tre attraktioner i denna del med de är väldigt fascinerande. Den första är Hall of Presidents där du får en fantastisk presentation av alla presidenter som funnits i USA. Du kan ta foton med dem och de kommer se ut som riktiga människor. Liberty Square är även hem till Liberty Belle. Det är Walts rekreation av gamla paddelbåtar från hans ungdom. Den har tre våningar och den är vacker på kvällen när den lyser upp i gyllene färger. Den tredje är Haunted Mansion, ett spökhus, det finns förutom spöken, onda andar, skelett, men det är också på ett kul sätt, med vänliga spöken som underhåller besökarna.

Adventureland är uppdelat i två delar: Arabian och Carribean Plaza. Arabiska och Karibiska husen, som är hem till Pirates of the Caribbean. Det finns så många attraktioner. Pirates of the Caribbean är fylld av attraktioner som har med vatten att göra. Där finns de kända skeppen och och massa skelett. Åkturen börjar med en resa genom en grotta. Du kan se slag mellan piratskepp och fort. Dessutom, det du väntar på som mest, Jack Sparrow, gömmer sig vid en vägg, men du kan se honom. Detta är så fantastiskt. Jag tycker att denna attraktion är väl värd att uppleva, och du får känna dig som en del av Pirates of the Caribbean filmerna. Jungle Cruise attraktionen är en så äventyrlig åktur genom Amazonas regnskogar. Det finns enorma ormar, apor, elefanter och noshörningar. Och det finns enorma bambuträd som är väldigt vackra. Här upplever du många positiva känslor om du tycker om spännande djur.

Magic Kingdom är ett magiskt område i Disney World. Här finns allting för att du ska bli lycklig. Detta är drömvärlden där du kan känna dig som att du är i en saga.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online