Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Disney World Åkturer

Walt Disney World är en underhållningskomplex i Bay Lake och Lake Buena Vista, Florida. Detta är en ovanlig plats på jorden. Parken är full med hotell, museum, åkattraktioner, bio, restauranger och vackra platser. Det är en underhållande plats, och efter du kliver in i denna värld så känner du som att du är en karaktär i din tecknade filmfavorit. Det är en vacker känsla som du möjlighet att uppleva i din resa i denna magiska värld. Walt Disney World är känt för dess klassiska åkattraktioner.

I Disney World finns många barns favorit och härliga attraktioner.

Låt oss börja med Frozen Magic-rummet. Vid entrén ligger gamla tunnor och lådor. I mitten av rummet flyter en mindre flod fram och på den flyter en liten båt. Denna båt kan ni gå ombord och ta er längre fram in i grottan. Grottan flödar med blått ljus och ni kan möta tecknade figurer. Under resan kan ni se Olaf och Elsa sjunger för er. Grottan är väldigt vacker och det finns fina skulpturer. På slutet kan du se systrarna och Olaf sjunga den vackra signaturmelodin från filmen.

Efter denna magiska resa bör du se de Sju Dvärgarnas Gruvtåg. Det är en bergodalbana, som ligger uppepå ett berg. På berget flyter även en flod. På insidan kan du få en glimt av en diamantgruva. Och du kan även se andra ädelstenar och kristaller. Åkturen är hissnande men inte så snabb så även barn kan njuta av resan.

En annan spännande bergodalbana är Rock’s Roller Coaster, med artistgruppen Aerosmith. Åkturen kommer upp i 80 kilometer i timman och på byggnaden finns en gigantisk gitarr. Tåget är i en form av en bil och på radion skrålar Aerosmiths hits. Allt i denna grotta är associerade med musik och Aerosmith

Den mest fantastiska saken att göra på Disney World är att resa med Soarin.

Soarin är flygsimulator. Den har ett mekaniskt lyftsystem som är som en teater. Skärmen är på 180 grader, så du flyger över många platser på alla kontinenter och runt hela världen. Så du kan se dina favoritländer utan att besöka dem.

Everest expeditionen är en av de svåraste åkturerna på Disney. De står sig högt över Animal Kingdom. Bergodalbanan tar dig på ett äventyr. Dekoren är fascinerande. Det ser ut om ett berg, och på insidan ser du en arg gorilla.

‘Superman Ulitmate flight´. Stålmannenfilmerna får oss att tro att vi kan flya. Denna åkturen får även folk att tro att de kan styra över sin flygtur. Tänk dig att du sitter i ett tåg som går fruktansvärt fort, det är en otrolig känsla.

Harry Potter och den förbjudna resan. Ni kan resa runt Hog Warts Slott. Du känner det som att du är Harry Potters vän och flyger bredvid honom. Du kan se varje karaktär från filmen, se slottet och slåss för ditt liv tillsammans med Harry.

Kilimanjaro Safari – är en otrolig afrikansk safari. Alla kan klättra ombord och njuta av resan. Du reser med en taklös buss genom hela stället. Du kommer se flodhäst, krokodiler, zebra och se stora elefanter och lejon. På denna safari träffar du på bara djur och kommer förstå naturen. Tillskillnad från ett zoo så går djuren fritt och slipper vara i en inhägnad.

Kali River Rapids – är en snabb flodtur på Disney Animal Kingdom. Det är en expedition längs Chakrandi-floden. Båten som kallas Pagoda är rund och tolv personer kan sitta i den. Under resans gång kan du se tropisk natur, vattenfall, berg och med hjälp av några mekaniska maskiner så blir denna ännu mer kul och spännande.

Disney World är inte bara för barn, men det finns et speciellt ställe, Toy Storyland. Detta är bara för barnen. Här finns skulpturer som ser ut som de tecknade figurerna. Det finns också moderna figurer. Allting är färggrant och ser så kul ut. Det finns också bergodalbanor. Till exempel Circle Coaster, som bara rör sig i en rund cirkel och den har roliga figurer och färggranna stenar. Barnen kan också se Andys flygplan och stora bil. Efter åkturen känner sig alla barn glada, för de har sett sina älskade figurer på riktigt. I Toy Story Land kan du även se Slinky Dog Das attraktionen. Denna bergodalbanan är kul eftersom den har samma form som en hund. Den är inte så snabb så den är säker för barn. Alla kan njuta av den.

Alla barn hittar en åktur som de njuter av. Om de inte har hittat någon så kommer de i alla fall

Ha så kul!

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online