Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

De fem populäraste countryfestivalerna i USA

Country har på senare år utvecklats och har fått flera följare och vuxit i popularitet för sin utveckling mot det mer popiga soundet. Texterna har känsla och tonerna är för det mesta ganska catchiga. Oavsett om du är ett klassiskt country-fan eller om du nyss har upptäckt genren är det en unik upplevelse att se artisterna i verkligheten. Som tur är kan fans hitta sommarfestivaler som kommer att ge just den upplevelsen. Tack vare countryns närvaro i USA kommer du inte att ha några problem att hitta en festival i närheten av dig. Countryband och artister uppträder såväl i Arkansas som i Wisconsin. Om du däremot befinner dig i mellanvästern kommer du att ha fått jackpott i country. Av någon anledning hålls det fler countryfestivaler där varje år än någon annanstans i USA.

1. Country USA Music Festival

Country USA Music Festival är en av de största festivalerna och kan hittas i Oshkosh, WI. Den varar i tre dagar och populära artister som Dierks Bentley, Brad Paisley, Trace Adkins, Alabama och Scotty McCreery spelar där. Man kan campa utanför festivalen och det finns många hotell och motell i området. Eftersom det är en väldigt populär festival är det bäst att boka hotell eller motell väl i förväg!

2. Summerfest

En annan populär musikfestival är Summerfest, som hålls varje år i Milwaukee, WI, på Summerfests mark. Även om det är en festival för alla musikgenrer kan du alltid hitta populära countryartister som spelar på en av huvudscenerna. Varje år kommer 800–900 000 besökare till Summerfest. Du kan hitta nya countryartister på några av de mindre scenerna och populära countryartister på huvudscenerna. Även om det är vanliga dagsbiljetter till Summerfest kan du behöva köpa separata biljetter till några spelningar för en extra kostnad.

3. Country Thunder

Country Thunder är en populär festival som hålls varje sommar i flera stater. Ett fan kan besöka en av Country Thunder-festivalerna i Florida, Arizona eller Wisconsin. Den här festivalen hålls från mitten av mars i Florida fram till juli i Wisconsin. Country Thunder varar i tre dagar och många countryartister spelar under en av de tre dagarna.

4. Country Jam USA

Country Jam USA är en annan festival som hålls i juli i Eau Clarie, Wi. Country Jam USA är en tre dagar lång festival som har presenterat artister som Toby Keith, Keith Urban och Jake Owen.

5. CMA Fest

Detta är alla bra festivaler för att lyssna på countrymusik, men den största och populäraste är countryfestivalen CMA Fest. Den här festivalen varar i fyra dagar och hålls countrymusikens hjärta, Nashville, TN. Om du inte kan hitta en av dina favoriter på den här festivalen så letar du inte tillräckligt! Över 80 toppnamn inom genren, både artister och band, spelar på den här populära festivalen. I Nashville, där flera av artisterna bor, finner man den största samlingen av countryartister i hela USA.

Oavsett vart i USA du befinner dig finns det en countryfestival nära dig. För flerdagarsfestivaler kan du förvänta dig att betala mellan 100–300 USA-dollar, beroende på hur länge du vill stanna eller om biljetterna för de stora artisterna är inkluderade. Om du är ett riktigt countryfan kommer du inte att ha några problem att hitta en festival under våren och sommaren i USA.

Behöver du en ESTA för att besöka USA? Besök vår hemsida för att ansöka.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online