Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

De Bästa Bryggerierna I Boston

Boston är en av de historiska städerna i USA. Staden har en lång historia som är nära förknippad med frihetskriget. Varje bostonbo är stolt över sin stadshistoria och de älskar att prata om den så fort de får chansen.

Du kommer att träffa många vänliga människor som förmodligen älskar sport lika mycket som hemstaden, och du kommer att hitta trendiga restauranger samt rustika barer som erbjuder flera olika sorters öl. För många besökare börjar deras kärleksaffär med Boston-ölen i en av dessa barer och de tar sedan chansen att upptäcka stadens fantastiska bryggerier och smaka på några av världens bästa öler. Boston och dess bryggerier är definitivt värda ett besök! Missa inte chansen, men kom ihåg följande: Om du har ett tyskt pass, eller ett pass från något av länderna som deltar i det amerikanska Visa Waiver-programmet, kan du ansöka online om ett ESTA och stanna i USA i upp till 90 dagar.

Boston är en av de städer där du kan hitta mängder bryggerier. Staden har en lång öl-tradition och om du gillar öl är det här platsen för dig. Nu har vi nått poängen, och det är dags att ta en titt in bakom dörrarna hos några av de bästa bryggerierna i Boston.

Harpoon Brewery

Det här är ett av de populäraste bryggerierna i Boston. Harpoon var det första bryggeriet som officiellt fick tillåtelse att brygga och sälja öl på 25 år! Invånarna måste ha varit väldigt törstiga! Harpoons besökare erbjuds ett tjugotal olika ölsorter och de som återvänder till platsen kommer inte att bli besvikna: Det finns alltid ett säsongsutbud.

De långa träborden under de kristallkroneliknande taklamporna skapar en hemtrevlig atmosfär som gör det här bryggeriet till en plats man tycker om att vara på. Inte bara för att smaka på bryggeriets stora ölsortiment, utan även för att se hur ölen bryggs.

Om du får chansen ska du ta ”Harpoon Brewery Tour”. Under den här turen kommer du att få lära dig spännande saker om platsen och få titta in bakom kulisserna där ölen passerar genom en unik process innan det når glaset framför dig. Och visst absorberas all den här informationen lättare och på ett roligare sätt om du förstärker det med färsk öl! För en balanserad diet serveras utsökt mat som fisk, ost, chips och annat snacks till dryckerna. Den här platsen måste vara paradiset för alla öl-älskare.

För att delta i den här turen ska du ta dig till 306 Northern Avenue, Boston, MA 02210, USA.

Turerna hålls varje dag mellan 11.00 och 18.00. Smakprover inkluderas. Ölhallen ligger i byggnadens västra delar och har daglig servering. Det rekommenderas att man reserverar en plats på turen då biljetterna går åt fort, och framför allt på helgerna.

 

Drinking Beer in Boston

Samuel Adams Brewery

Nästan tre decennier utan öl mottogs lika väl i Boston som revolutionären Samuel Adams gjordes av motståndarna. Som tur var hans kamp för självständighet mer framgångsrik än hans öltillverkning. Det här bryggeriet är inte bara en viktig del av Bostons historia utan hela landets. Om du vill veta mer om den här platsen är ”Samuel Adams Brewery Tour” något för dig.

Det här bryggeriet toppar listan över alla sevärdheter som man måste se som öl-drickande turist eller lokalinvånare. När du går den här turen kommer guiderna berätta om öl och öl-tillverkningen. Du bjuds in att för att se hur det här bryggeriet fungerar och upptäcka dess hemligheter bakom de extraordinära ölerna! Några av hemligheterna ligger i de naturliga råvarorna och du kommer att få chansen att undersöka dem så att du får en förståelse för vad som är viktigt för ett bryggeri. Den här turen är verkligen ett minne för livet!

Det här fantastiska bryggeriet ligger på 30 Germania St, Boston, MA 02130, USA. Öppettider: Mån-tors & lör 10.00 till 15.00, fre 10.00 till 17.30.

Entréavgift. Besökare rekommenderas använda kollektivtrafiken då det finns begränsat med parkeringsplatser.

Trillium Brewery

Trillium Brewery Company grundades av Esther och JC Tetreault, som då var ett ungt par som inte bara var förälskat utan som drömde om ett eget bryggeri. De ville tillverka mer än vanlig öl i det här bryggeriet. De ville tillverka en ny typ av öl med sin egen smak och de vill skapa ett samfund för att dela upplevelsen.

JC Tetreault hade en god grund för den här utmaningen: Han kände till tillverkningsprocessen och var en entusiastisk botaniker. Esther visste hur man fokuserade. I dag arbetar hon hårt för att inte förlora sitt fokus och hon använder företagets märke för välgörenhetsarbete. Trillium är en vacker blomma. Namnet och loggan valdes som en symbol för skönhet, styrka, och enkelhet och står för balansen Esther och JC Tetreault ville ha i sin öl och sina liv. Trillium Brewery öppnade i mars 2013 med hjälp av deras familjer, vänner och tre anställda. Snart hade det här lilla bryggeriet förvandlats till en spännande affärsverksamhet som karaktäriserades av samarbete och kreativitet.

Trilliums öl är inspirerad av de drycker som bryggdes på gårdarna i New England och Tetreault använder bara ingredienser, när det är möjligt, från lokala gårdar. Tradition och modernitet möts i vad som utgör en utsökt öl-smak. De har kommit långt på kort tid och måste därmed gå åt rätt håll: Alla dessa trollbundna öl-drickare kan inte ha fel.

Trilliums framgångar ledde till att de öppnade en större produktionsanläggning och ett tapprum i Canton, MA. Det här var i december 2015 och det hjälpte dem att nå ut med sitt sortiment samt att expandera det.

Trillium Brewery ligger i området Fort Point i södra Boston. Du kan besöka den här platsen för att beskåda den med dina egna ögon och smaka på ölens karaktär.

 

Beer Boston Tap

Aeronaut Brewery

Grundarna av Aeronaut Brewery är tre mycket goda vänner – Dan, Ben och Ron. De startade det här bryggeriet under den första sommardagen 2014 och deras öl blev snabbt ett av de populäraste i Boston.

Redan från början hade Dan, Ben och Ron ambitiösa mål: De ville tillverka öl i världsklass och det verkar som att de är på väg att möta sina mål. Om du bestämmer dig för att besöka det här bryggeriet är följande information användbar.

Aeronaut Brewery erbjuder mat, men föredrar om du tar med dig din egen – det är absolut inget problem här. På söndagar kan du njuta av de kända pop-up picknickarna på Aeronaut Brewery. De kallas även för BYO-picknickar, så ta med dig din egen mat! Om du vill lära känna den här platsen samt smaka på det underbar ölerna och se hur de tillverkas kommer du att erbjudas en härlig upplevelse på Aeronaut Brewery.

Bryggeriet och tapprummet finns på 14 Tyler Street, Somerville, MA 02143, USA.

Tapprummets öppettider är:

Mån: 06:00 – 23:00
Tis-Tors: 05:00 – 24:00
Fre: 05:00 – 01:30
Lör: 12:00 – 01:30
Sön: 12:00 – 21:30

Parkering kommer inte att vara några problem: Aeronaut Brewery har en stor parkeringsplats! Besökare kan parkera på den L-formade parkeringsplatsen om heter ”Ames Business Park”.

Night Shift Brewery

Den här ölen har tillverkats sedan 2007, även om bryggeriet är några år yngre. Night Shifts framgångssaga började hemma i en av grundarnas kök. Från början var det en hobby, men tre år senare beslutade man sig för att öka produktionen. Ölen mottogs väl och banade vägen för en affärsverksamhet. Den visades sig vara mycket framgångsrik och bryggeriet kunde öppna upp sina dörrar för allmänheten den 31 mars 2012.

Än idag fortsätter bryggeriet att växa och utvecklas. 2017 prisbelönades deras öler tvåfaldigt. Inga turister bör lämna staden utan att ha besökt den här imponerande platsen, och utan att ha smakat på deras fantastiska dryck. Ta chansen och lär dig mer om öl och bryggeriet på Night Shift Brewery!

 

De törstiga bör gå till: 87 Santilli Hwy, Everett, MA 02149, USA.

Öppettider: Mån-Lör 11:00 – 23:00, Sön 11:00 – 20:00.

 

Boston är STADEN för öl-älskare! Om du vill göra din vistelse till en fascinerande resa kan dessa tips komma till användning. Du kommer inte att ha några problem med att hitta de mest delikata och uppfriskande öl-sorterna – som dina smaklökar kommer att längta efter när du har kommit hem.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online