Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Universal Studios Floridas Bästa Attraktioner

Medan Orlando Floridas Disney World får mest uppmärksamhet finns det en annan nöjespark i staden som ligger på samma nivå, nämligen Universal Studios Florida. Den karaktäriseras av flera åkattraktioner med olika filmteman och ger en interaktiv upplevelse olika någon annan.

Är du intresserad av att besöka Universal Studios nöjespark? Undrar du vad den har att erbjuda? Här är en recension av de bästa attraktionerna!

Harry Potter and the Escape from Gringotts

Universal Studios är fyllt med Harry Potter-åkturer. Däremot är den bästa av dem alla Harry Potter and the Escape from Gringotts.

Det här är en inomhusbergochdalbana som använder 3D-effekter för att ta besökarna på en uppslukande åktur med Harry, Ron och Hermione. Under åkturen kommer du att träffa flera karaktärer, däribland den ökände Voldemort.

Höjdpunkten i Universals distrikt Wizarding World of Harry Potter är ett absolut måste för alla besökare.

The Simpsons Ride

The Simpsons Ride är ett under av 3D-innovation och tar besökarna på en galen, tecknad åktur bland de många invånarna i Springfield. Och det bästa? Den gör det utan att du behöver lämna rummet.

Du kommer att sitta i en apparat som är utvecklad för att röra sig uppåt, nedåt, tillbaka och framåt. Den här apparatens små rörelser, kombinerat med skärmens 3D-effekter, gör att det känns som att du sitter i en riktig bergochdalbana, och ger dig en spännande åktur som du aldrig har upplevt innan.

ET Adventure

En av de äldsta existerande åkattraktionerna på Universal Studios är ET Adventure, och det är den enda åkturen i parken som inte använder någon elektronisk skärm. Istället använder den mörker, ljus, mekaniska figurer och fängslande ljud för att skapa en atmosfär som gör att besökarna hamnar direkt i ET:s värld.

Åkturen använder en metallräls och cyckelformade vagnar som långsamt tar gästerna genom upplevelsen. En bra åkattraktion för alla åldrar. Det är en av attraktionerna som aldrig verkar gå ur tiden.

Revenge of the Mummy

Om du gillar bergochdalbanor kommer du att älska Revenge of the Mummy. Den är baserad på Brendan Frasiers Mumien-filmer och tar dig på en inomhustur med en flera av karaktärerna från Mumien-filmerna.

Med hjälp av visuella effekter kommer den både att skrämma och exaltera dig. Om du är tonåring eller äldre kan detta mycket väl bli din favoritattraktion i parken.

Men in Black Alien Attack

Om du verkligen letar efter en interaktiv åkattraktion på Universal Studios måste du testa Men in Black Alien Attack. Den här attraktionen involverar att skjuta laser på passerande aliens och samla poäng under hela turen.

Under åkturen kommer du att åka i en liten vagn tillsammans med andra besökare. Turen är ganska långsam, men himla rolig.

Intresserad av att resa till Universal Studios Florida?

Är du intresserad av att åka till Universal Studios Florida? Behöver du hjälp med att resa till USA? Om ja, gå till vår hemsida och lär dig mer om ESTA ansökan.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online