Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Bästa platserna att fira jul i USA

Med sviterna efter Thanksgiving fortfarande närvarande och med julen runt hörnet, är det dags att börja fundera på var man ska spendera högtiden. USA är en fantastisk plats att fira jul i eftersom varje stat och stad firar på sina unika sätt, oavsett om du vill ta det lugnt på en strand eller besöka snöiga julmarknader. Amerika löser det! Läs vidare för att upptäcka de bästa platserna att fira jul i USA (både med och utan barn), så att du kan planera för och se fram emot den kommande högtiden.

Jul i USA utan barn

Om du vill fira en jul i USA som är full av festligheter, men utan barn, ska du vända dig till städer som New York och Chicago, eller stater som Colorado och Hawaii, vilka erbjuder något annat än de karaktäristiska jularna på Disneyland.

New York

New York har länge varit en toppdestination för de som vill ha en magisk vinter. Hela staden kläs i festskrud med julbelysning och dekorationer i varje butik och gatubelysning.

Besökare kan spendera timmar i Manhattans butiker för att hitta julklappar och flera shoppingcentrum har dedikerade julvåningar med festliga produkter, för att inte tala om alla spektakulära julskyltningar som byts ut varje år.

En annan klassiker som är ett måste om julen i New York är att se det gigantiska julträdet utanför Rockefeller Center. Besökare kan ta bilder framför det stora, klädda trädet innan de spenderar en eftermiddag med skridskoåkning i kända Rockefeller Rink.

Hawaii

För de som vill fly kylan kanske en plats som Hawaii är ett bättre val än New York! Den här ö-staten låter dig slappna av på stranden samtidigt som du fortfarande får din julkänsla med evenemang som Kaua’i Festival of Lights.

Hawaiis städer, hotell och restauranger har julmenyer och evenmang, så även om du går runt i shorts och t-shirts kommer du att känna att du firar med stil. Hawaii kan också vara en av de få platserna i världen där du kan se jultomten komma till ön med båt iklädd julshorts istället för hans vanliga kostym.

Colorado

Om du föredrar att åka skidor över julen, varför inte åka till vinterorterna i Colorado? Att bo på ett stilfullt hotell eller i en mysig stuga är ett bra sätt att slappna över högtiden, och du kan åka skidor, skridskor, eller gå på spa hur mycket du vill.

Det finns massvis med destinationer att välja mellan i Colorado, från de avslappnade anläggningarna som Breckenridge och Steamboat Springs till fartfyllda Vail och Aspen. Du kan välj en restaurangerna med fine dining för att njuta av en julmiddag, eller stanna till nyårsafton för en vild natt av afterski.

Jul i USA med barn

Om du reser med småttingar och vill åka någonstans som ger dem en jul att minnas kommer du vilja välja en plats som erbjuder roliga och högtidliga traditioner, shower och händelser som passar barn. Självklart är Disney den första platsen som dyker upp på minnet, men det finns andra platser om du vill ha något annat.

Florida

Florida är en perfekt destination för en familjejul eftersom du kan kombinera bra väder, stränder, shopping och till och med Disney World för en julsemester att minnas! Florida har mängder med semestervillor och hotell som passar för en familjevistelse och som låter er spendera tid tillsammans över julen.

Utöver sol, ständer och sevärdheterna i Florida kan du besöka staden Christmas nära Orlando för en unik dag där du kan skicka paket och kort till vänner och familjer runt världen med poststämpeln ”Christmas, Florida”.

Disney

Vare sig du väljer Orlando eller Los Angeles är Disney alltid ett bra val för en jul med barn. Det finns ingen bättre tid att besöka ”den lyckligaste platsen på jorden” än i december när platsen är fylld med juldekorationer, presenter och shower som cirkulerar kring högtiden.

Även om du inte får en snöig jul, kommer du att kunna njuta av milda temperaturer medan du utforskar parkerna med shower som Mickey’s Very Merry Christmas Party , som ser till att barnen är underhållna.

Solvang, CA

En annan topplats i USA under julen med familjen är Solvang, i Kalifornien. Den danska staden firar jul på ett unikt sätt med Julefest-aktiviteter som pågår under hela december. Dessa inkluderar en julshow om Jesu födelse, en ljusshow på julmarknaden, en tomteby, en parad och mycket mer.

Solvang låter dig njuta av fler europeiska jultraditioner utan att behöva resa hela vägen till Europa.

New Hope, PA

En annan stad i USA om går ”all-in” under julen är New Hope, i Pennsylvania. Den här staden bjuder oftast på en vit jul (med temperaturer på ca. 1-4 grader Celsius) som kommer att få den mest Scrooge-lika resenären att känna julkänslor! Barnen kommer att älska åkturerna North Pole Express och Santa’s Steam Spectacular som bjuder på en dag längs New Hope Railroad med jultomten och hans fru.

Familjer kan sjunga med musikerna som spelar julsånger ombord, dricka varm choklad och äta kakor, och till och med få julklappar av jultomten. Barnen uppmuntras att bära juliga pyjamas för att komma i stämning, och det finns en bar ombord för alla vuxna.

Här är dem, några av de bästa destinationerna att spendera julen i USA. Vare sig du reser med eller utan barn kommer du att hitta en plats som kommer att vara full med festligheter och ge dig ändlöst med underhållning, som kommer att göra julen minnesvärd.

Var kommer du att spendera högtiden i år? God jul.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online