Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Austin För En Dag

Vad ska man göra i Austin för en dag? Det finns mycket att göra, men om du gillar en hälsosam livsstil och om du tycker om cyklar så är detta turen för dig. På denna två timmar långa tur så tar du dig fram med cykel. Du kan se 600 år gamla Treaty-ekar, Texas Universitet, Scholtz träradgårdar och en ölträdgård från 1800-talet. Jag tycker att den här sortens tur är toppen, du får cykla och du kan njuta av allt omkring dig. I ölträdgården så kan du köpa svalkande öl, ta lite tid till att slappna av innan du ger dig av till ditt sista stop. Men tänk på att det är begränsad plats, det finns bara 12 platser, som kan få personlig guidning.

 

Party på hjul

Om du älskar fester, så har du tur, för Austin är en stad där du kan hitta många fester och en av dem är på hjul. Ett lokalt band finns ombord som spelar för dig när ni besöker två stycken bryggerier. Dessutom kommer din underhållande guide ge information om den lokala ölindustrin. Du måste dock vara över 21 år gammal för denna rundtur, som är tre timmar lång och varje bryggeri besöks i 45 minuter. Dessutom måste du ha heltäckande skor. Tydligen vill dom inte ha tånaglar i deras öl. Jag tycker att den här sortens tur är perfekt för att slappna av och känna på atmosfären i Austin.

 

SUP i Austin

I Austin har du möjlighet att ta SUP-lektioner med en erfaren guide, och sen kan du njuta i en och en halv timma på Lady Bird Lake för att träna i din egna takt. Men om det är svårt för dig att stå på brädan så kommer instruktörerna hjälpa dig. De kommer lära dig allt du behöver veta. De kommer också ta hand om dig så att du känner dig säker eftersom de är certifierade instruktörer. Om det blir dåligt väder så kan ni byta tid till en annan dag. Jag tycker att det här är en toppen för att lära sig nya saker och få information om Austin.

 

Austin for en Dag Austin Icons sup Lektioner

 

Guidad Rundtur på Privat Bryggeri för Två Personer

Många tycker om öl och om du är en av dem ska du testa “Guidad Tur på Privat Bryggeri för två”. Turen börjar klockan 12 eller klockan 16. Du kommer bli upplockad från ditt hotell, med ett lyxigt fordon. Turen besöker tre stycken bryggerier och varar i fyra timmar. Du kommer få testa många sorters öl. Du kommer också besöka andra bryggerier som Zilker, Hops, Grain, Independce, St Elmo, Adelbert’s, Oskar Blues, 4 th tap, ABGB, Live Oak, Jester King med mera. En annan bra sak är att ölen är inkluderat i priset. Din guide kommer ge dig mycket information om Austins lokala ölindustri, hur de blir till och tappas upp. Så du kan njuta av den här turen med toppen öl och fina bryggerier.

 

Guidad Fladdermöss-cykeltur i Austin

Om du gillar att upptäcka nya saker så borde du testa denna tur. Upptäck en annan sida av Austin under denna 2.5 timmars cykeltur. Observera stadens fladdermösskoloni under Congress Avenue Bron. Den guidade turen kommer att ta dig dit precis lagom till att 1.5 miljoner fladdermöss flyger över ditt huvud. En guide och all utrustning är inkluderad i denna tur. Under natten flyger fladdermössen ut från under Congress Avenue Bron. Om du har varit i Austin, eller besökt utan att se detta så rekommenderar jag storligen att se detta naturfenomen. Denna tur är bara under sommarsäsongen. Innan du besöker denna plats, så kommer du komma ut på Lady Bird Lake, och guiden kommer att berätta om denna plats också. Jag tror inte att du kommer ha en möjlighet som detta ofta, att se denna slags skönhet, så jag rekommenderar att besöka denna plats.

 

Austin for en Dag Austin Icons Fladdermoss Cykeltur i Austin

 

Food is My Best Friend Tour i Austin

Om du älskar att testa nya maträtter, då har du kommit till rätt plats. Austin är känt för sin delikata mat. Tänk dig bara hur fantastiskt det är när du är på den här turen. Jag tror att denna rundtur är den mest aptitretande rundturen som finns. Den är helt perfekt när du är på en resa. Du får se nya ställen, guiden beskriver hur maten är tillagad och du får smaka och känna hur gott och fint det är. Som vi vet, Texas är känt för sin BBG, och det är med det som rundturen börjar. Först besöker vi Terry Blacks, där vi kan prova den allra godaste BBQ, som Austin kan erbjuda dig. Korvar, grillade revben, och biff finns på menyn. Du kan även beställa en kall öl eller en god läsk. Nästa ställe, Austin City Lens, där du kan smaka några underbart. Det är som en stor citron. En stor food truck formad som en citron. Tänk bara hur spännande det är. Austin är också känt för sina tacos och queso. Efter detta åker ni till Sugar Mamma’s bageri, där du kan välja mellan delikata muffins eller kolor. Men jag rekommenderar Toast. Efter desserten återvänder vi till ditt hotell.

Som du ser i Austin har du inte tid att bli uttråkad. Det finns mycket att göra och se för nästan alla oavsett om du tycker om natur, fester eller mat.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online