Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

Årskort På Disney World

Alla har drömt eller åtminstone som minst har hört om Disney World. Det är stället som inte bara barn vill besöka, men också vuxna. Musse Pigg, Kalle Anka, Lejonkungen, Pluto med flera, dessa är karaktärerna som vi tänker på när vi hör om Walt Disney World.

Dessa figurer har blivit en del av din fantasi och väckt intresset bland miljontals människor. Det är välkänt att det är fruktansvärt för dig att missa en chans att åka till Disney World medan du är i USA. Dessutom är det rekommenderat att besöka Disney World minst fyra gånger på år. Hur ska du lyckas

Vet du hur det känns att ha ett årskort till Disney World? Har du någonsin hört talas om det? Om inte, så är detta för dig.

 

Arskort Pa Disney World - Epcot Center

 

Som du säkert vet så ligger Disney World nära Orlando i Florida. Det är uppdelat några olika sektioner. Till exempel två vattenparker, många hotell, golfbanor, shopping centra, men det är mest känt för sina temaparker:

  1. Magic Kingdom Parken
  2. Epcot Parken
  3. Disneys Hollywood Studios
  4. Disneys Animal Kingdom Parken

Var och en av dem är speciell och erbjuder människor i alla åldrar olika sorters åkturer och underhållning. Om du vill uppleva alla dessa äventyr ska du ta del av de biljetterbjudanden som Walt Disney World har för alla sina besökare. På ett sätt kanske du tänker ”vilket högt pris”. Men du kan också försöka förstå vilka möjligheter det gör. Det är bra att det finns, för det finns många olika biljetterbjudanden som är prisvärda och passande för varje gäst.

Innan vi börjar prata om Årskort, så bör jag nämna att det mest populära alternativet är endagspasset, bas. Det går ut efter 14 dagars användande och ger inte inträde till vattenparkerna och ESPN Wide World of Sports Komplexet, Det betyder att du kan besöka en av de fyra temaparkerna om dagen utan möjlighet att byta park, som kostar extra. Endagspassets pris varierar beroende på vilken dagar du besöker. Till exemel, inträde till Magic Kingdom, kommer att kosta dig 116 dollar, på vardagar när det inte är säsong, 126 dollar på vanliga dagar (helger, hela året) och 130 dollar på till exempel högtidshelger.

 

Arskort Pa Disney World - Epcot Center Pool

 

Nu ska vi ta en titt på det läckraste erbjudandet som Disney World i Florida har. Ett årskort. Ett årskort är vad det låter som – en gudagåva för oss dödliga människor! Det öppnar dörrarna till pärleporten, massa åkattraktioner, restauranger, hotell och event. Allt detta är möjligt för alla under hela året om du har ett årskort. Är du reda att nyttja alla temaparker och alla attraktioner utan gräns, från den första dagen till den sista på ett helt år? Så klart du är, men tänk på att ett årskort är inte giltigt på speciella event, som till exempel Musse Piggs julfest, även om du har årskort. Årskort är inte billigt, men de är värda det, för du har chansen att vara en del av sagan och dina favoriter bland Disney figurerna under ett helt år

 

Här är priserna för turister:

Disney World Årskort Pris (ålder+3)
Disney Platinum Årskort $797,69 (inklusive skatt)
Disney Platinum Plus Årskort $882,89 (inklusive skatt)

 

Disney Platinum Årskort ger besökaren obegränsad tillgång till de stora och mindre parkerna för 365 dagar om året. Men det finns några saker att tänka på. Om inte kommer stanna länge i Florida och du bestämmer dig för att besöka Walt Disney World bara för en dag, så är detta val inte det bästa för dig, och det kommer vara bättre för dig att köpa ett dagspass, som är mycket billigare. Men om du har bestämt dig för att njuta av denna magiska plats i ett år så finns det en del fördelar som du bör veta. Först och främst, som nämnts tidigare, så inkluderar det tillträde till de fyra stora temaparkerna. Du kan besöka alla på samma dag. Dessutom är Disney Photo Pass nedladdningar gratis under hela perioden. Och du får 20% rabatt på utvalda restauranger och merchandise. Och dessutom får du gratis parkering. Låter bra eller hur?

Disney Platinum Plus Årskort är ett annat värdefullt val du kan göra Disney World. Det har samma fördelar som Disney Platinum Årkort, men det har dessutom ytterliga tre, vilka är: inträde till vattenparkerna, Blizzard Beach, ESPN Wide World of Sports Complex och Disneys Oak Trail golfbana. Gäller alla dagar om året.

Om du har turen att vara född I Florida och bor där, så är det fantastiska nyheter för dig för Disney World har speciella erbjudanden för just dig!

 

Disney World Pris

 

Disney World Årskort Pris (ages+3)
Disney Platinum $776,39
Disney Platinum Plus $882,89
Disney Gold $627,29
Disney Silver $467,53
Disney Weekday Select $307,78
Epcot After 4 PM Annual $297,14

 

Disney Platinum årskort och Disney Platinum Plus årskort erbjuder båda obegränsad entré till de fyra stora tema parkerna, inträde till Blizzard Beach, Typhoon Lagoon, Dineys Oak Trail Golfbana och ger möjlighet att byta park samma dag.

Disney Gold årskot och Disney Silver årskort, som också ger obegränsat inträda till de stora temaparkerna, men det ger inte inträde på speciella datum med stora event..

För alla dem med årskort så gäller 10% rabatt på mat och drycker utan alkohol. 10% och 15% rabatt på sport och rekreation (till exempel att hyra cykel och rida) och cirka 20% rabatt på merchandise.

Det spelar egentligen ingen roll vilket årskort du köper, detta är en inbjudan till den Magiska Världen, när helst du vill. Lockande för alla som älskar Disney World och inte bara dem. Du kommer aldrig glömma detta ställe.

Jag hoppas att denna korta guide var användbar och kommer hjälpa dig att göra rätt val. Lycka till!

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online