Official disclaimer: This information website is privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

Official disclaimer: This information website is ... privately owned and operated. It is not affiliated with the US government. Outgoing links are provided to a privately owned third-party website that offer ESTA processing for an additional fee. All visitors have the option of utilizing the official US government website directly without any third-party assistance and pay USD $ 21.00.

expand

8 billiga platser att besöka i USA på en budget

Det kan vara svårt att resa med en budget eftersom du måste tänka på hur du spenderar dina pengar. Däremot går det att planera en resa till USA om du vet vilka stater och städer som ger dig valuta för pengarna. Här är några prisvänliga destinationer i USA:

Las Vegas

Vid första anblicken kan Las Vegas kännas som platsen du besöker för att riskera allt du har, men bortser man från spelandet, är faktiskt en flygresa till Las Vegas och att bo på ett hotell billigare än i många andra städer. Det finns flera gratisnöjen för både barn och vuxna.

Grand Canyon

En resa för att utforska denna fantastiska sevärdhet i Arizona är väl värt besväret och det bästa är att du kan se Grand Canyon utan att tömma plånboken. Att campa här är väldigt billigt och du kan till och med besöka platsen gratis vissa dagar.

Albuquerque

Breaking Bad-fans har gjort den här billiga destinationen i New Mexico till en extremt populär turistdestination, men det finns mer att utforska i den här staden än platserna som visas i serien. Det hålls flera festivaler, såsom Balloon Fiesta, och Albuquerque låter dig njuta av multikulturella upplevelser i allt från New Mexicos historia till olika matkulturer.

Salt Lake City, Utah

Om du vill spara in på skidåkningen under vintern är det här en bra plats att besöka. Däremot kan man besöka Salt Lake City för en prisvärd semester under andra årstider. Vandra i de många bergen, besök museum och djurparker eller ta dig till Utahs bildsköna Great Salt Lake.

San Antonio

Trots att San Antonio är mest känd för Alamo finns det mycket att utforska i den här historiska staden i Texas, och maten är relativt prisvänlig. The River Walk är en annan populär sevärdhet och det finns ingen brist på attraktioner.

Williamsburg, Virginia

Gå en promenad genom USA:s historia i byn Colonial Williamsburg eller besök Busch Gardens för underhållning och annat skoj. Du kan åka Jamestownfärjan gratis och få ut det mest av din budgetsemester.

Memphis, Tennessee

Det finns mycket att utforska i den här staden, särskilt de som gillar musik eftersom Elvis Presleys hem – Graceland – ligger här, och du kommer att se Elvis överallt i Memphis. Flera museer är gratis att besöka och den blomstrande musikscenen på Beale Street är en unik upplevelse.

Dallas-Fort Worth

Du kommer att älska den här platsen om du alltid har fascinerat av cowboys och vilda västern. Det finns en gratis vagnstur som du kan åka för att utforska Texasstaden och boskapsuppvisningarna kan ses gratis på Fort Worth Stockyards. Priserna för de olika sevärdheterna är relativt låga .

Även om det kan bli svårt att hitta ett hotell för under 100 dollar natten i de flesta stater kan du hitta flera billiga platser i USA tack vare Airbnb. Oavsett vart du väljer att åka är det viktigt att planera i förväg och göra det mesta av din begränsade budget.

Som svensk resenär behöver du ansöka om ESTA innan du åker på någon av dessa resor i USA.

Det rekommenderas att ansöka om ESTA inom 72 timmar efter resan

Alla passinnehavare från Visa Waiver-länder måste ansöka om sin ESTA online